Soheila Clifford (Laulaja) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Soheila Clifford on yhdysvaltalainen laulaja ja tunnetaan sosiaalisen median persoonallisuutena. Hän kilpaili Simon Cowellin tiimin jäsenenä Britannian X Factorin 13. sarjassa. Hänet tunnetaan myös parhaiten siitä, että hänestä tuli Control the Storm -yhtyeen keulakuva. Hän esiintyy tuomareiden edessä lauantain esityksen aikana, sai ensimakunsa kuuluisuuteen, kun hän voitti Miss Teen Cheltenhamin vain 13-vuotiaana. Viritä biografia ja tutustu lisää Soheila Cliffordin Wikipediasta, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista. , Nettovarallisuus, Perhe, Ura ja monia muita faktoja hänestä.

Soheila Clifford Pituus, Paino & Mitat

Kuinka pitkä on Soheila Clifford? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hänellä on 33 C:n rintaliivit. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset.

Soheila Clifford Age

Kuinka vanha on Soheila Clifford? Hänen syntymäpäivänsä osuu 9. joulukuuta 1997. Hän on 22-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Englannissa. Hänen vanhempansa ovat Farideh ja David Clifford. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Lil Peep (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Tatuointi, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Soheila CliffordWiki/Bio
Oikea nimiSoheila Clifford
NimimerkkiSoheila
Kuuluisa AsLaulaja, sosiaalisen median tähti
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä9. joulukuuta 1997
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Soheila Cliffordin poikaystävä

Kuka on Soheila Cliffordin poikaystävä? Kuuma ja upea laulaja Soheila Clifford ei ole romanttisesti sidoksissa kenenkään kanssa näinä hetkinä. Samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Soheila Clifford Net Worth

Mikä on Soheila Cliffordin nettovarallisuus? 18-vuotias toiveikas jakaa säännöllisesti seksikkäitä kuvia seuraajilleen. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Lue myös: Doja Cat (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Soheila Cliffordin ura

Soheila Clifford on itsevarma laulajan sosiaalinen media osoittaa, ettei hän todellakaan ole ujo. Vuonna 2011 hän voitti täyden stipendin Barbara Speake Stage Schooliin Lontoossa. Vuonna 2017 hän otti pääroolin lyhytelokuvassa "Dance of Orion", vuonna 2018 kuvasi itsenäisen kauhuelokuvan "Rise of the Mummy" ja viimeksi vuonna 2019 Madisonin roolin tulevassa elokuvassa "Angrezi Medium".

Soheila Clifford Facts

  1. Soheila Cliffordilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  3. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  4. Hän on ansainnut yli 1,9 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.
  5. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Prodigy (laulaja) Wiki, Bio, Ikä, Kuolinsyy, Pituus, Paino, Vaimo, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit