Conor McGregor (nyrkkeilijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Conor McGregor on irlantilainen ammattimainen sekataistelulaji ja nyrkkeilijä. Hän on entinen Cage Warriorsin höyhensarjan ja kevyen sarjan mestari. Hän on MMA-historian suurin pay-per-view-arvostelu, sillä hän on päässyt viiteen kuudesta myydyimmästä UFC pay-per-view -tapahtumasta. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Conor McGregorin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Conor McGregor Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Conor McGregor on? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 1,75 metrin tai 175 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 77 kg tai 170 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Conor McGregorin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Conor McGregor? Hänen syntymäpäivänsä osuu 14. heinäkuuta 1988. Tällä hetkellä hän on 32-vuotias. Hänen horoskooppi on Syöpä. Hän syntyi Dublinissa Irlannissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän on Tonyn ja Margaret McGregorin poika. Hän varttui Crumlinissa ja kävi Gaelscoil- ja Gaelcholáiste-koulussa sekä ala- että toisen asteen Coláiste de hÍdessa Tallaghtissa, missä hän myös kehitti intohimoaan urheiluun, jalkapallon pelaamiseen. Nuoruudessaan hän pelasi jalkapalloa Lourdes Celtic Football Clubissa. 12-vuotiaana McGregor aloitti myös nyrkkeilyn Crumlin Boxing Clubilla.

Conor McGregorWiki/Bio
Oikea nimiConor Anthony McGregor
NimimerkkiConor McGregor
Kuuluisa AsNyrkkeilijä
Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä14. heinäkuuta 1988
SyntymäpaikkaDublin, Irlanti
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,75 m)
Painonoin 77 kg (170 lbs)
Runkotilastotnoin 44-37-43 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
LapsetConor Jr. ja Croia
Vaimo/puolisoDee Devlin
Nettovarallisuusnoin 120 miljoonaa dollaria (USD)

Conor McGregorin vaimo

Kuka on Conor McGregorin vaimo? Hän on ollut pitkäaikaisessa suhteessa Dee Devlinin kanssa. Hän ja Dee saivat pojan nimeltä Conor Jr. vuonna 2017 ja toisen lapsen, Croian, vuonna 2019.

Lue myös: Joyce Vieira (MMA Fighter) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Ura, Faktat

Conor McGregorin nettoarvo

Mikä on Conor McGregorin nettovarallisuus? Hän pelasi ensimmäisen ammattilaisen MMA-ottelunsa kevytsarjassa voittaen Gary Morrisin toisen kierroksen TKO:lla. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 120 miljoonaa dollaria (USD). Tällä hetkellä Forbesin kahdella listalla, 53. sijalla Celebrity 100 2020 -listalla ja 16. sijalla The World’s Best-Paid Athletes 2020 -listalla.

Conor McGregor Faktat

  1. Hän varttui Crumlinissa ja kävi Gaelscoil- ja Gaelcholáiste-koulussa sekä ala- että toisen asteen Coláiste de hÍdessa Tallaghtissa, missä hän myös kehitti intohimoaan urheiluun, jalkapallon pelaamiseen.
  2. Nuoruudessaan hän pelasi jalkapalloa Lourdes Celtic Football Clubissa.
  3. 12-vuotiaana McGregor aloitti myös nyrkkeilyn Crumlin Boxing Clubilla.
  4. Vuonna 2006 McGregor muutti perheineen Lucaniin Dubliniin osallistuen Gaelcholáiste Coláiste Cois Life -tapahtumaan. Sen jälkeen hän aloitti putkiasentajan oppisopimuskoulutuksen.
  5. Lucanissa hän tapasi tulevan UFC-taistelijan Tom Eganin ja pian he alkoivat harjoitella yhdessä MMA-lajeja.
  6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Ryan Garcia (nyrkkeilijä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit