Lori Loughlin (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Skandaali, Perhe, Aviomies, Tyttäret, Faktat

Kuka on Lori Loughlin? Hän on amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja. Hän mainostettiin tähteydelle näytteleessään Rebecca Donaldsonia ABC-sarjassa Full House ja sen Netflix-elvytys Fuller Housessa. Hän näytteli myös Ava Gregorya Summerlandissa. Loughlin ja hänen miehensä Mossimo Giannulli pidätettiin väitetyn valtakunnallisen korkeakoulun pääsykokeen huijausskandaalin vuoksi 12. maaliskuuta 2019. Kuuntele bioa ja tiedä lisää Lori Loughlinin Wikistä, elämäkerrasta, pituudesta, painosta, iästä, nettoarvosta, skandaalista, Perhe, aviomies, tyttäret ja paljon muuta faktaa hänestä.

Lori Loughlin Collegen pääsylahjoitusskandaali

Lisäksi heitä vastaan ​​tehdyn rikosilmoituksen mukaan näyttelijää ja hänen miehensä syytettiin 500 000 dollarin maksamisesta Rick Singerille ja Key Worldwide Foundationille. Hän sai perjantaina 21.8.2020 alkaen kahden kuukauden liittovaltion vankeusrangaistuksen roolistaan ​​korkean profiilin korkeakouluopiskelijoiden huijausskandaalissa. Hän joutuu myös maksamaan 150 000 dollarin sakon ja suorittamaan 150 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Lori Loughlin Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Lori Loughlin on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 pitkänä tai muuten 1,68 metrin tai 168 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänen figuuritilastot/mitat ovat 34-25-37 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Lori LoughlinWiki/Bio
Oikea nimiLori Anne Loughlin
NimimerkkiLori
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä56-vuotias
Syntymäpäivä28. heinäkuuta 1964
SyntymäpaikkaNew York City, NY
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kuvatilastotnoin 34-25-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7 (USA)
LapsetIsabella Rose ja Olivia Jade
Aviomies/puolisoMossimo Giannulli
NettovarallisuusNoin 5 miljoonaa dollaria (USD)

Lori Loughlin aviomies ja tyttäret

Hän on naimisissa kahdesti. Tällä hetkellä hän solmi toisen aviomiehensä, Mossimo Giannullin, suositun Mossimo-vaatemalliston luojan, vuonna 1997. Pariskuntaa on myös siunattu kahdella tyttärellä nimeltä Isabella Rose ja Olivia Jade. Lisäksi pariskunta sai syytteen vuonna 2019. Pariskuntaa syytettiin lahjontaohjelmista sekä syytteiden rahanpesusalaliitosta, salaliitosta posti- ja verkkopetoksista sekä rehellisestä palvelupostista ja pankkipetoksesta.

Lori Loughlinin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Lori Loughlin? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. heinäkuuta 1964 New York Cityssä, NY:ssä. Tällä hetkellä hän on 56-vuotias. Hän muutti Hauppaugeen New Yorkiin Long Islandille vuoden ikäisenä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on yksi nuorempi veli, Roy, ja hän on irlantilaista syntyperää. Hänen äitinsä on Lorellee ja isänsä nimi Joseph Roy Loughlin. Koulutukseltaan Loughlin osallistui Oaks School No. 3 Elementary Schooliin Oceansidessa, New Yorkissa. Myöhemmin hän valmistui Hauppaugen lukiosta.

Lori Loughlinin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Lori Loughlinin nettovarallisuus on? Hyvin nuorena 12-vuotiaana hän aloitti malliuransa. Hän oli esillä monissa kansallisissa painetuissa mainoksissa opiskellessaan Hauppauge High Schoolissa New Yorkissa. Hän näytteli Debbie Wilsonia elokuvassa Beverly Hills, 90210 ja näytteli Pattya kuuluisassa Seinfeldin jaksossa nimeltä "The Serenity Now". Hän näytteli yhdessä Mary-Katen ja Ashley Olsenin kanssa Full Housessa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 5 miljoonaa dollaria (USD).

Faktoja Lori Loughlinista

  1. 15-vuotiaana hänet näytettiin ABC-saippuaoopperassa The Edge of Night.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.
  3. Loughlin on katolinen.
  4. Hän meni naimisiin investointipankkiirin Michael R. Burnsin kanssa vuonna 1989 ja erosi 1996.
  5. Hän on hyvin lähellä perhettään, erityisesti äitiään. ”Äidilläni oli ystävä, joka oli menossa Manhattanille tapaamaan mallitoimistoa. Hän otti teini-ikäiset tyttärensä mukaan ja kysyi äidiltäni, haluaisinko lähteä mukaan. Äitini päästi minut vastahakoisesti, mutta en usko, että hän koskaan uskoisi, että siitä tulisi mitään. Ja menin sisään, ja minulle annettiin sopimus ja sanottiin: "Me otamme sinut."

Lue myös: Megan Fox (näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Tiivistettynä

Hän on upea yhdysvaltalainen tähti, joka on tällä hetkellä tuomittu 2 kuukaudeksi vankeuteen 21. elokuuta 2020 alkaen. Syy hänen syytöksiinsä on "2019 yliopistojen ottamista koskeva lahjontaskandaali". Loughlin ja hänen aviomiehensä Giannulli olivat niiden 50 henkilön joukossa, joita FBI ja Yhdysvaltain syyttäjänvirasto syyttivät petokseen ja lahjontaan liittyvistä rikoksista 12. maaliskuuta 2019 valtakunnallisessa yliopiston pääsykokeiden huijausskandaalissa.

Lue myös: Sofia Carson (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found