Brennen Taylor (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Brennen Taylor on yhdysvaltalainen näyttelijä ja koomikko. Hän mainostettiin tähdeksi omalla YouTube-kanavallaan, jolle hän lataa pääasiassa komediaskettejä, vlogeja ja haasteita. Hyvin lyhyessä ajassa hän on ylittänyt yli miljoona seuraajaa kanavallaan. Aiemmin hän oli suosittu myös videosovelluksessa Vine, jossa hänellä oli myös yli miljoona fania. Hän on myös erittäin suosittu Instagram-sovelluksessa, jossa hän yleensä jakaa muodikkaita asujaan ja mallikuviaan Instagramissa. Vuonna 2013 hän näytteli Lukea Palo Alto -elokuvassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Brennen Taylorin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Brennen Taylor Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Brennen Taylor on? Hän seisoo 5′ 8 tuuman korkeudessa ja painaa noin 76 kg. Hän sai Lean Buildin. Hänellä on siniset silmät ja mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Brennen Taylorin ikä

Kuinka vanha on Brennen Taylor? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. huhtikuuta 1995. Tällä hetkellä hän on 25-vuotias. Hänen horoskooppi on Oinas. Hän syntyi Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Kiera Bridget (Youtuber) Wikipedia, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Brennen TaylorWiki/Bio
Oikea nimiBrennen Taylor
NimimerkkiBrennen
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä3. huhtikuuta 1995
SyntymäpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Painonoin 76 kg (147 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-35 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero7 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Brennen Taylorin tyttöystävä

Kuka on Brennen Taylorin tyttöystävä? Hän on toistaiseksi sinkku ja nauttii sinkkuelämästään täysillä. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän oli suhteessa sosiaalisen tähti Maggie Lindemannin kanssa. Hän on laulaja ja tunnettu hittisingleistä, kuten "Pretty Girl" ja "Couple of Kids". Hän esiintyi myös The Vampsin kappaleessa "Personal".

Brennen Taylorin nettoarvo

Kuinka paljon Brennen Taylorin nettovarallisuus on? Hän harjoittaa uraa näyttelijänä ja mallina. Hän yleistyi yhdellä varhaisimmista videoistaan. Hänen nettovarallisuutensa on noin 300 000 dollaria (USD). Hän aloitti Viningin, vaikka seurustelu tyttö sanoi, ettei hän voinut tehdä sitä.

Lue myös: Aaron Yonda (koomikko) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Brennen Taylorin perhe

Brennen Taylorin äidin nimi on Lisa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Jake ja sisar nimeltä Jess. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Brennen Taylor Faktat

  1. Brennen Taylor esiintyi vuonna 2009 CBS:n Numb3rsin jaksossa nimeltä "Sneakerhead". H
  2. Hän työskenteli Baby Arielin, Loren Beechin, Weston Kouryn, Mario Selmanin, Zach Claytonin ja Nick Beanin kanssa yhteistyössä YouTube-kanavalla nimeltä Our Journey.
  3. Hänellä on miljoonia seuraajia sosiaalisessa mediassa.
  4. Hän on hyvin lähellä äitiään.
  5. Hänen harrastuksiaan ovat uiminen ja jalkapallon pelaaminen.

Lue myös: Matt Sloan (Youtuber) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Faktat

Uusimmat viestit