Zonnie Pullins (Zonnique Pullinsin isä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tytär, vaimo, nettovarallisuus, tosiasiat

Zonnie Pullins on kuuluisa vaimonsa Tameka Cottlen kuuluisan laulajan Zonnique Pullinsin isänä. Hän on R&B-laulaja, joka muodosti kolmanneksen tyttöyhtyeestä OMG Girlz yhdessä Bahja Rodriguezin ja Breaunna Womackin kanssa. Hän on työskennellyt myös sooloartistina ja julkaissut kappaleita kuten "Pretty Hustle". Lisäksi hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Zonnie Pullinsin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttärestä, nettovarallisuudesta, vaimosta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Zonnie Pullinsin pituus ja paino

Kuinka pitkä Zonnie Pullins on?Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 7,5 US.

Zonnie Pullinsin ikä

Kuinka vanha on Zonnie Pullins? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Tällä hetkellä hän on 50-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Zonnie PullinsWiki/Bio
Oikea nimiZonnie Pullins
NimimerkkiZonnie
Kuuluisa AsSingerin isä

Zonnique Pullins

Ikä50-vuotias
SyntymäpäiväEi tunnettu
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-39 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7,5 (USA)
Lapset(3) Zonnique Pullins
VaimoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Zonnie Pullinsin vaimo

Kuka on Zonnie Pullinsin vaimo? Hän oli naimisissa Tameka Cottlen kanssa. Hän on amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Atlantasta, Georgiasta. Zonniella ja Cottlella on myös vanhempi tytär nimeltä Zonnique. Lisäksi Cottle on nyt naimisissa kuuluisan räppäri T.I:n kanssa, ja hänellä on myös kolme lapsepuolia. Tästä lähtien Zonnie meni naimisiin Cheryl Pullinsin kanssa, joka työskentelee projektinhallinnassa. Molemmilla on kaksi lasta.

Lue myös: Sara Carbonero (Iker Casillasin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Zonnie Pullinsin nettoarvo

Mikä on Zonnie Pullinsin nettovarallisuus? Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli miljoona dollaria (USD). Hänen pääasiallinen tulonlähde on yrittäjäura.

Zonnie Pullinsin tosiasiat

  1. Zonnie Pullins on kuuluisan muusikon T.I.
  2. Tällä hetkellä hän asuu lastensa ja vaimonsa kanssa LA:ssa, Kaliforniassa.
  3. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  4. Ennen avioliittoaan hän oli suhteessa Tameka Cottlen kanssa, joka on Zonniquen äiti.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  6. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Hasty Khoei (Jacques Torresin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit