Anthony Ian Keasler (Shannon Leen aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Anthony Ian Keasler? Hän on ammattimainen taidekauppias ja tunnetaan parhaiten amerikkalaisen näyttelijän, taistelutaiteilijan ja liikenaisen Shannon Leen aviomiehenä. Hän on taistelulajien elokuvatähti Bruce Leen ja eläkkeellä olevan taistelulajien opettajan Linda Lee Cadwellin tytär, kantonilaisen oopperalaulaja Lee Hoi-chuenin tyttärentytär ja Brandon Leen nuorempi sisar. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Anthony Ian Keaslerista eli Shannon Lee Husbandin Wikistä, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, lapsista, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Anthony Ian Keasler Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Anthony Ian Keasler? Hän seisoo 6 jalkaa 1 tuuman korkeudella tai muuten 1,83 metrin tai 183 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on ruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Anthony Ian Keaslerin ikä

Kuinka vanha on Anthony Ian Keasler? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Tällä hetkellä hän on 58-vuotias. Lisäksi hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Anthony Ian KeaslerWiki/Bio
Oikea nimiAnthony Ian Keasler
NimimerkkiAnthony
Kuuluisa AsTaidemyyjä
Ikä58-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriRuskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
LapsetTytär: Wren Keasler
Vaimo/puolisoShannon Emery Lee
Nettovarallisuusnoin 400 000 dollaria (USD)

Anthony Ian Keasler vaimo ja lapset

Kenen kanssa Anthony Ian Keasler on naimisissa? Hän on naimisissa Shannon Emery Leen kanssa. Pariskunnalla oli myös tytär nimeltä Wren Keasler. Wren on heidän ainoa lapsi, joka syntyi vuonna 2003 kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. Ianin tytär täytti nyt 18 vuotta.

Anthony Ian Keaslerin nettoarvo

Mikä on Anthony Ian Keaslerin nettovarallisuus? Hänen ensisijainen tulonlähde on hänen taidealan uransa, jonka aikana taidetta ja luovia maalauksia huutokaupataan. Hänen nettovarallisuutensa mukaan se on arviolta yli 400 000 dollaria (USD) muuta kuin hänen vaimoaan. Hänen vaimonsa nettovarallisuus on miljoonia, ja sen arvioidaan olevan noin 4 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Anthony Ian Keaslerista

  1. Hänen vaimonsa Shannon syntyi 19. huhtikuuta 1969 UCLA Medical Centerissä Santa Monicassa Santa Monicassa, Kaliforniassa.
  2. Shannon Lee menetti isänsä Bruce Leen ollessaan neljävuotias. Bruce Lee tunnettiin parhaiten kamppailulajeistaan. Hän oli myös näyttelijä ja filosofi.
  3. Shannon ja hänen äitinsä Linda asuivat Yhdysvalloissa, kun hänen isänsä seurasi perinteistä kiinalaista elämäntapaa täysin.
  4. Hän oli vastaava tuottaja vuoden 2008 tv-sarjassa The Legend of Bruce Lee, joka perustuu hänen isänsä elämään, ja vuoden 2009 dokumenttielokuvassa How Bruce Lee muutti maailmaa.
  5. Lisäksi Anthony Ian Keasler ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.

Lue myös: Barbara Bush (George Bushin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Puoliso, Lapset, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found