Dylan Hartman (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Dylan Hartman on todella suosittu TikTok-tähtenä ja YouTuberina. Tämä nuori philadelphialainen nousi tunnetuksi TikTok-tilillään, jolla hänen huulten synkronointia ja kappaleiden kanssa esiintymistä koskevat videonsa ovat keränneet yli 1,3 miljoonaa seuraajaa. Hänen maineensa TikTokissa on levinnyt myös muille sosiaalisen median alustoille. Hänellä on Instagramissa 800 000 seuraajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Dylan Hartmanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Dylan Hartman Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Dylan Hartman on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,66 metrin tai 166 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 6,5 ​​US.

Dylan Hartmanin ikä

Kuinka vanha on Dylan Hartman? Hänen syntymäpäivänsä osuu 29. joulukuuta 2004. Tällä hetkellä hän on 16-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Philadelphiassa, PA. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Dylan Hartmanin tyttöystävä

Kuka on Dylan Hartmanin tyttöystävä? Hän on tällä hetkellä sinkku. Hän aikoo aloittaa videoiden luomisen YouTube-tililleen ja on pyytänyt kannattajiaan ja ystäviään ehdottamaan samaa. Hän on myös erittäin keskittynyt opintoihinsa.

Dylan-Hartman-pituus

Lue myös: Roselie Arritola (Tiktoker) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Dylan Hartman Wiki

Dylan HartmanWiki/Bio
Oikea nimiDylan Hartman
NimimerkkiDylan
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä16 vuotta vanha
Syntymäpäivä29. joulukuuta 2004
SyntymäpaikkaPhiladelphia, PA
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,66 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Dylan Hartmanin nettoarvo

Kuinka paljon Dylan Hartmanin nettovarallisuus on? Hänestä tuli suosittu esiintyjä Boys of Summer 2020 -kiertueella. Dylanin ura alkoi mitä epätodennäköisimmissä paikoissa, hänen makuuhuoneestaan! Hän tallensi TikTok-videonsa neljän seinän sisällä ja julkaisi ne sivustolle. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Dylan Hartmanin perhe

Dylan Hartmanin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hän on ainoa lapsi. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu. Lisäksi hänen äitinsä on esiintynyt joissakin hänen TikTok-videoissaan.

Dylan-Hartmanin nettoarvo

Lue myös: Zoe LaVerne (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Ura, Faktat

Dylan Hartmanin ura

Dylan Hartman itseoppineiden tanssiliikkeidensä ja luontaisen karismansa ansiosta alkoi rakentaa uskollista ja valtavaa fanikuntaa. TikTok on monella tapaa varsin rajoittava, ja monet esitykset kärsivät sen takia. Dylanilla on kuitenkin raakuus, joka tihkuu ulos joka kerta, kun hän esiintyy yleisölleen.

Dylan Hartman Faktat

  1. Dylan Hartman on yksi harvoista Internet-tähdistä, joka näyttää tekevän onnistuneen siirtymisen valtavirtaan.
  2. Jotkut hänen esityksistään TikTokissa ovat monien mielestä rivollisia ja ovat herättäneet kiistoja.
  3. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Hän on yksi kaikkien aikojen suosituimmista musereista.
  5. Hän rakastaa jääkiekon, baseballin ja jalkapallon pelaamista.

Lue myös: Ashley Newman (TikTok Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, perhe, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit