Micaela Viscido (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Micaela Viscido on argentiinalais-amerikkalainen kuntomalli, personal trainer ja sosiaalisen median persoona. Luonnollisen hyvän ulkonäön ja hyvin sävyisen vartalon lahjana hän on saavuttanut alansa ikonisen aseman. Hän kasvoi köyhässä perheessä, mutta jo lapsena hän tiesi haluavansa malliksi. Lopulta hän vaihtoi fitnessmallinnukseen perinteisestä mallintyöstä ja sai vielä lisää suosiota. Instagramissa, hänen pääalustallaan, hänellä on yli 24 000 seuraajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Micaela Viscidon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, treffeistä, suhteesta, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Micaela Viscidon korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Micaela Viscido on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 44-28-42 tuumaa. Hän käyttää 38 C:n rintaliivit.

Micaela Viscidon ikä

Kuinka vanha on Micaela Viscido? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. elokuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hän on Argentiinan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Argentiinassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Alexas Morgan (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Micaela Viscido Wiki

Micaela ViscidoWiki/Bio
Oikea nimiMicaela Viscido
NimimerkkiMicaela
Kuuluisa AsFitness malli,

Sosiaalisen median tähti

Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä28. elokuuta 1993
SyntymäpaikkaArgentiina
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusargentiinalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 44-28-42 tuumaa
Rintaliivikupin koko38 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuus200 000 $ – 400 000 $ (USD)

Micaela Viscido -suhde, treffit ja poikaystävä

Kuka on Micaela Viscidon poikaystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole miestä toistaiseksi. Micaela Viscido on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa poikaystäväänsä koskevat kysymykset. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa.

Lue myös: Cassie Hollister (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, perhe, tosiasiat

Micaela Viscidon ura ja nettovarallisuus

Mikä on Micaela Viscidon nettovarallisuus? Hän teki tutkimuksensa ja luki kaiken sisällön, jonka hän sai terveellisistä elämäntavoista. Hän tajusi, ettei hän itse ollut terve, koska hän söi huonosti eikä käynyt kuntosalilla. Hän alkoi tehdä harjoituksia keskittyen enemmän lihasten kehittämiseen. Hän loi Facebook-sivun, Instagram-tilin, Twitter-tilin ja YouTube-kanavan ja alkoi julkaista sisältöä kuntoilusta ja mallintamisesta. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria – 400 000 dollaria (USD).

Micaela Viscidon tosiasiat

  1. Micaela Viscido asetti Instagram-profiilinsa yksityiseksi.
  2. Hän ilmeisesti suojelee sivuaan väärennetyiltä ja roskapostitileiltä.
  3. Hän myös estää jokaisen Instagram-tilin ilman profiilikuvaa.
  4. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  5. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  6. Nuorena hän leikki kaduilla, ajoi pyörällä ja vietti aikaa naapuruston ystäviensä kanssa.

Lue myös: Monica Corgan (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit