Tiger Woods (golfari) Wiki, Bio, Suhde, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Lapset, Ura, Varhaiselämä, Faktat

Tiger Woods on tunnettu amerikkalainen golfammattilainen. Hänet tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen suurimmista golfaajista ja yhtenä kaikkien aikojen kuuluisimmista urheilijoista. Hänet on valittu World Golf Hall of Fameen. Hän on voittanut 15 major-turnausta, mukaan lukien 5 Masters-turnausta. Hän voitti 2019 Mastersin pelattuaan yli vuosikymmenen ilman suuria titteleitä, jotka vahvistivat paluuta, jota harva uskoi uskottavana vuosien loukkaantumisen ja skandaalin jälkeen. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Tiger Woodsin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vaimoon, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Tiger Woodsin pituus ja paino

Kuinka pitkä on Tiger Woods? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Tiger Woodsin korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 1 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 78 kg. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hänen hiuksensa ovat ruskeat.

Tiger Woodsin elämäkerta, ikä, varhaiselämä ja perhe

Kuinka vanha on Tiger Woods? Hän syntyi vuonna 1975 Cypressissä, Kaliforniassa. Hän on 45-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä nimi on Earl ja äiti nimeltään Kultida "Tida" Woods. Hän on heidän ainoa lapsensa, ja hänellä on kaksi velipuolta, Earl Jr. ja Kevin, sekä sisarpuoli Royce isänsä ensimmäisestä avioliitosta.

Tiger Woodsin autokolari

Tiger Woods sai merkittäviä jalkavammoja auto-onnettomuudessa vuonna 2020 Los Angelesin ulkopuolella. Hän ajoi alas mutkaista mäkeä. Auto kulki useita satoja jalkaa, mikä osoitti, että auto kulki tavallista nopeammin. Auto törmäsi keskiviivaan ja sitten puuhun ennen kuin se kääntyi useita kertoja ja asettui pensaikkoon. Viranomaisten mukaan turvavyön käyttö olisi voinut pelastaa Woodsin hengen.

Lisäksi 26.2.2020 Woods siirrettiin Cedars-Sinai Medical Centeriin Los Angelesiin. Woodsille tehtiin pitkä kirurginen toimenpide oikeaan alareunaan ja nilkkaan, kun hänet tuotiin sairaalaan.

Ruuvit ja tapit asetettiin vakauttamaan Woodsin jalkaa ja nilkkaa. Lisäksi lihasten ja pehmytkudosten trauma vaati lihaksen peitteen kirurgista vapauttamista paineen vuoksi.

Tiger-Woods-korkeus-ja-paino

Tiger Woods Wiki

Tiger WoodsWiki/Bio
Oikea nimiEldrick Tont "Tiger" Woods
NimimerkkiTiger Woods
Kuuluisa AsGolfaaja
Ikä45-vuotias
Syntymäpäivä30. joulukuuta 1975
SyntymäpaikkaCypress, CA
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,80 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
Painonoin 78 kg (171 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero12,5 (USA)
TyttöystäväLuettelot1. Lindsey Vonn

2. Kristin Smith

3. Erica Herman

puolisoElin Nordegren (eronnut)
Nettovarallisuusnoin 23 miljoonaa dollaria (USD)

Tiger Woodsin palkka ja nettovarallisuus

Mikä on Tiger Woodsin nettovarallisuus? Hänet nimettiin eversti Vuong Dang Phongin mukaan, joka oli hänen isänsä ystävä ja jota kutsuttiin myös Tiikeriksi. Kun Woods oli 13-vuotias, hän pelasi vuoden 1989 Big I:ssä. Lisäksi hänen nettovarallisuutensa on arvioitu yli 23 miljoonaksi dollariksi (USD).

Tiger Woodsin tapaus, vaimo ja lapset

Kuka on Tiger Woodsin vaimo? Marraskuussa 2003 Woods kihlautui ruotsalaisen entisen mallin Elin Nordegrenin kanssa. He menivät naimisiin 5. lokakuuta 2004 Sandy Lanen lomakeskuksessa Barbadoksella ja asuivat Isleworthissa. Woodsin ja Nordegrenin ensimmäinen lapsi oli vuonna 2007 syntynyt tytär, jolle he antoivat nimen Sam Alexis Woods. Heidän poikansa Charlie Axel Woods syntyi vuonna 2009. Lisäksi pari erosi vuonna 2010.

Tiger-Woods-faktoja

Lue myös: Elin Nordegren (Tiger Woodsin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Myöhemmin Woods seurusteli olympiakultaa hiihtäjä Lindsey Vonn kanssa. He erosivat toukokuussa 2015. Marraskuusta 2016 elokuuhun 2017 Woodsin huhuttiin suhteessa stylisti Kristin Smithin kanssa. Woods ilmoitti marraskuussa 2017 olevansa suhteessa ravintolapäällikkö Erica Hermanin kanssa.

Tiger Woodsin ura

Tiger Woods oli 15-vuotias ja opiskeli Western High Schoolissa Anaheimissa, kun hänestä tuli Yhdysvaltain nuorin amatöörien mestari. Hän aloitti golfin pelaamisen ennen kaksivuotiaana isänsä Earl Woodsin johdolla. Vuonna 2008 hän toipui polvileikkauksesta voittaakseen US Openin, mutta tarvitsi polvileikkauksen uudelleen pian sen jälkeen, koska se oli niin huonossa kunnossa turnauksen aikana. Sitten vuosikymmenen vammojen ja henkilökohtaisen kiistan, mukaan lukien kaksi ajoneuvoonnettomuutta, jälkeen hän voitti vuoden 2018 Tour Championshipin ja 2019 Mastersin.

Tiger Woodsin tosiasiat

  1. Tiger Woods allekirjoitti hyväksymissopimukset useiden yritysten kanssa, mukaan lukien General Motors, Titleist, General Mills, American Express, Accenture ja Nike.
  2. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  3. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  4. Vuonna 2002 Woods oli mukana kaikissa Buickin Rendezvous-maastoauton lanseerauksessa.
  5. Hän on esiintynyt Forbesin maailman parhaiten palkattujen urheilijoiden listalla.

Lue myös: Paige Spiranac (golfari) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit