Eja Lange (Shania Twain Son) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Eja Lange on kanadalaisen julkkiksen poika ja Internet-persoona. Hänet tunnetaan hyvin Shania Twainin poikana. Hän on kanadalainen laulaja ja lauluntekijä. Hän on myynyt yli 100 miljoonaa levyä, mikä tekee hänestä kantrimusiikin historian myydyimmän naisartistin ja kaikkien aikojen myydyimpien musiikkiartistien joukossa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Eja Langen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Eja Lange Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Eja Lange on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 64 kg tai 141 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 9,5 US.

Eja Langen ikä

Kuinka vanha on Eja Lange? Hänen syntymäpäivänsä osuu 12. elokuuta 2002. Tällä hetkellä hän on 18-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Eja Langen tyttöystävä

Kuka on Eja Langen tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Cosima Thomasina Diamond (Nigella Lawsonin tytär) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tosiasiat

Eja Lange Wikipedia

Eja LangeWiki/Bio
Oikea nimiEja Lange
NimimerkkiEja
Kuuluisa AsShania Twainin poika
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä12. elokuuta 2002
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 64 kg (141 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero9,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNA

Eja Langen nettoarvo

Kuinka paljon Eja Langen nettovarallisuus on? Hän on erittäin keskittynyt uraansa näinä hetkinä. Hän kuuluu jo rikkaasta perhetaustasta. Hänen äitinsä nettovarallisuuden arvioidaan kuitenkin olevan noin 7,3 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Tiffany Trump (Donald Trumpin tytär) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Eja Langen perhe

Eja Langen äidin nimi on Shania Twain ja isän nimi Robert John "Mutt" Lange. Lisäksi hänen äitinsä loi Shania Kids Canin vuonna 2010 vastatakseen nuorten koululaisten tarpeisiin, jotka jäävät yleensä sosiaaliavun ohjelmista huomiotta. Ejalla on myös sisaruksia. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Eja Langen tosiasiat

  1. Eja Langen vanhemmat menivät naimisiin 28. joulukuuta 1993 ja heillä oli poika.
  2. 15. toukokuuta 2008 ilmoitettiin, että Twain ja Lange erosivat sen jälkeen, kun Langella väitettiin olleen suhde Twainin parhaan ystävän Marie-Anne Thiébaudin kanssa.
  3. Heidän avioeronsa saatiin päätökseen 9.6.2010.
  4. Joulukuun 20. päivänä 2010 ilmoitettiin, että Twain oli kihloissa sveitsiläisen Nestlén johtajan Frédéric Thiébaudin, Marie-Annen entisen aviomiehen, kanssa.
  5. He menivät naimisiin 1. tammikuuta 2011 Rincónissa, Puerto Ricossa.

Lue myös: Zuleika Bronson (Charles Bronsonin tytär) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit