JayR Tinaco (transsukupuolinen näyttelijä) Bio, Ikä, Pituus, Paino, Wiki, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

JayR Tinaco on entinen australialainen baarimikko, näyttelijä ja Instagram-persoonallisuus. Hän nosti mainetta roolistaan ​​Netflix-sarjassa "Another Life". Lisäksi "Another Life" on Aaron Martinin luoma yhdysvaltalainen tieteisdraama-verkkotelevisiosarja, joka sai ensi-iltansa Netflixissä 25. heinäkuuta 2019. Sarjaa jatkettiin toisella kaudella lokakuussa 2019.

Lisäksi sarjassa näyttelevät myös tähdet, Katee Sackhoff, Selma Blair, Tyler Hoechlin, Justin Chatwin, Samuel Anderson, Elizabeth Ludlow, Blu Hunt, A.J. Rivera, Alexander Eling, Alex Ozerov, Jake Abel, JayR Tinaco, Lina Renna, Jessica Camacho, Barbara Williams, Parveen Dosanjh, Greg Hovanessian ja Chanelle Peloso.

Ikä, pituus & paino

JayR Tinaco on 31-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 70 kg tai 154 paunaa. Lisäksi hänellä on tummanruskeat hiukset ja vaaleanruskeat silmät. Hän on myös fitnessfriikki. Hänen ruumiinsa mitat ovat 38-30-36 tuumaa ja hauislihaksen koko on 14 tuumaa.

Ura ja nettovarallisuus

Uransa mukaan 31-vuotias Another Life -sarjan näyttelijä JayR aloitti uransa vuonna 2005 muutettuaan Los Angelesiin. Aluksi ennen kuuluisuutta Tinaco aloitti työskentelyn baarimikona auttaakseen itseään taloudellisesti ja on työskennellyt Manly’s Hotel Steynessa pari vuotta. Lapsuudesta lähtien hän oli erittäin intohimoinen näyttelemiseen, ja jopa näyttelemisen vuoksi hän osallistui jopa Professional Actor Masterclass -näyttelyohjelmaan, jonka järjesti Australian Institute of Performing Arts Los Angelesissa. Vuonna 2016 hän teki tv-debyyttinsä TV-sarjasta nimeltä "Rake", jossa hän esitti "Qin" hahmon roolia. Samana vuonna hän teki hopeadebyyttinsä elokuvassa "Drown". Hänen seuraava esiintymisensä oli televisioelokuvassa "Always Be My Maybe" vuonna 2019. Sitten hän sai suuren tauon urallaan verkkosarjasta "Another Life", joka on Aaronin luoma yhdysvaltalainen scifi-draamaverkkotelevisiosarja. Martin, joka sai ensi-iltansa Netflixissä 25. heinäkuuta 2019. Sarjaa uusittiin toiseksi tuotantokaudeksi lokakuussa 2019.

Lue myös: Teddy Quinlivan (transsukupuolinen malli) Bio, poikaystävä, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, kehon mitat, tosiasiat

Katso tämä postaus Instagramissa

❗️Esittelemme ZAYN❗️ - Ystävällinen naapuruston avaruuskadettisi 👽 25. heinäkuuta @netflix #ToinenElämä #ValitseHumanity #ZaynPetrossian

JayR (@jayrtinaco) jakama viesti 16. heinäkuuta 2019 klo 17.01 PDT

Lue myös: Stella Ritter (Transsukupuolinen) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Sukupuoli, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Muutamien julkkisten on tiedetty olevan melko salaperäisiä paitsi henkilökohtaisen elämänsä, myös nettovarallisuutensa suhteen. Tällainen tähti on theJayR Tinaco. Hänen arvoaan on kuitenkin vaikea arvioida nettovarallisuus. Yksi asia, josta voimme kuitenkin kaikki olla samaa mieltä, on se, että hänen suosionsa kasvaa päivien kuluessa, ja tällä arvioidaan olevan merkittävä vaikutus sekä hänen palkkaansa että nettovarallisuus. Vielä kiehtovampaa on JayR Tinacon intohimo tehdä siitä näyttelijän ura. Tästä johtuen ei ole yllätys, että JayR Tinaco on vähitellen nousemassa tähteyteen, tullakseen yhdeksi parhaista näyttelijöistä. Vuodesta 2020 lähtien JayR Tinacon nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 456 000 Yhdysvaltain dollaria.

JayR Tinaco mies

JayR Tinaco tunnistaa itsensä ei-binääriksi käyttämällä pronomineja "he" tai "he". Parisuhteesta tavoitteellinen tähti on salaperäinen rakkauselämästään, mutta hän on homo. Lisäksi sukupuoli on eri asia kuin sukupuoli. GLAADin mukaan "sukupuoli-identiteetti" määritellään "ihmisen sisäiseksi, syvälle tunnetuksi sukupuolestaan". Tämä on erillään sukupuolesta, joka ihmisille on määrätty syntymässä. Useimpien ihmisten sukupuoli-identiteetti on joko mies tai nainen. Ei-binäärisille ja sukupuolen suhteen poikkeaville ihmisille sukupuoli-identiteetti ei sovi yhteen näistä kahdesta vaihtoehdosta. Heidän sukupuolensa esiintyy näiden kahden välillä.

Varhainen elämä ja perhe

JayR syntyi 5. tammikuuta 1989 Sydneyssä, Australiassa, mutta kasvoi Queenslandissa. Hänellä on Australian kansalaisuus. Hän kuuluu filippiinilais-australialaiseen etniseen alkuperään. Hän on transsukupuolinen nainen meikänsä ja mekkonsa vuoksi. Hänen perhetietonsa eivät ole julkisia. Koulutuksensa mukaan hän osallistui ammattinäyttelijöiden mestarikurssille LA:ssa (kuuluisa näyttelijäohjelma, jonka järjesti Australian Institute of Performing Arts).

JayR Tinaco Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiJayR Tinaco
NimimerkkiJayR
Syntynyt05 tammikuuta 1989
Ikä31 vuotta vanha
AmmattiNäyttelijä
KuuluisaHänen roolinsa 'Zaynina

Petrossian sisällä

Netflix-sarja nimeltä "Toinen elämä"

SyntymäpaikkaSydney, Australia
Kansallisuusaustralialainen
Etnisyys sekoitettu (filippiini-australialainen)
SeksuaalisuusHomo (homoseksuaalisuus)
Uskontokristinusko
SukupuoliMies (luonnollisesti)

Mutta transsukupuolinen nainen (huhuttu)

ZodiacKauris
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5' 7"

Senttimetrit: 170 cm

Mittarit: 1,70 m

PainoPaino: 70 kg

Paunaa: 154 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

38-30-36 tuumaa
Hauislihaksen koko14 tuumaa
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Tyttöystävä/treffitEi mitään
Vaimo / puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoAustralian Institute of Performing Arts
KouluPaikallinen lukio
Suosikki
SuosikkiväriMusta
Suosikkikeittiöitalialainen
Suosikki loma

Kohde

Sveitsi
HarrastuksetNäytteleminen, tanssiminen ja matkustaminen
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 456 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram

Lue myös: Matias Reyes (raiskaaja) Wiki, Bio, Nyt, Rikokset, Ikä, Perhe, Äiti, Nettovarallisuus, Tunnustus, Faktat

JayR Tinaco Faktat

  • Hän viihdyttää fanejaan lataamalla kuvia, kuten omaa elämäntapaansa, ammattikuvauksia, perhekuvia ja paljon muuta.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Hän rakastaa rohkeaa meikkiä ja ylläpitää hoikkaa vartaloaan harjoittelemalla säännöllisesti.
  • Hän rakastaa kasvisruokavaliota ruokavaliossaan.
  • Tyttöystävä & Treffit: Tällä hetkellä JayR Tinaco on sinkku ja nauttii sinkkuelämästään täysillä.
  • Ura on hänen tärkein prioriteetti näinä hetkinä.
  • Hän ei koskaan maininnut julkisesti mitään seksuaalisuudestaan.

Lue myös: Trisha Meili (Central Park Jogger) Wiki, Bio, Ikä, Video, Poikaystävä, Pituus, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found