Victoria Pedretti (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Victoria Pedretti on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka nousi julkisuuteen näyttelemällä Eleanor “Nell” Crain Vancea Netflixin kauhusarjassa The Haunting of Hill House vuonna 2018. Hän on myös näytellyt Katherinena elämäkerta-draamaelokuvassa Shirley vuonna 2020. Muuta Tämän lisäksi hänellä on miljoonia käyttäjiä henkilökohtaisella Instagram-tilisivullaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Victoria Pedretin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Victoria Pedretti Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Victoria Pedretti? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Victoria Pedretin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Victoria Pedretti Ikä

Kuinka vanha on Victoria Pedretti? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. maaliskuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Philadelphiassa, PA.

Victoria Pedretin perhe

Victoria Pedretin isä on kolme neljäsosaa italialaista syntyperää, kun taas hänen äitinsä isoäiti oli Ashkenazi-juutalainen. Pedretillä diagnosoitiin ADD, kun hän oli kuusivuotias. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän kävi Pennsbury High Schoolissa Fairless Hillsissä ja Carnegie Mellon School of Drama -koulussa Pittsburghissa, jossa hän suoritti kuvataiteen kandidaatin tutkinnon näyttelijänä vuonna 2017.

Lue myös: Emily Alyn Lind (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Uratietoa

Victoria Pedretti Wiki

Victoria PedrettiWiki/Bio
Oikea nimiVictoria Pedretti
NimimerkkiVictoria
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä23. maaliskuuta 1995
SyntymäpaikkaPhiladelphia, PA
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Victoria Pedretti poikaystävä

Kuka on Victoria Pedretin poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole antanut minkäänlaista näkemystä seurusteluelämästään. Hän ei myöskään ole vielä naimisissa. Hän keskittyy hyvin muuhun kuin mihinkään muuhun.

Victoria Pedretti Net Worth

Mikä on Victoria Pedretin nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD). Hän aloitti näyttelemisen kahdessa itsenäisessä lyhytelokuvassa vuonna 2014. Vuonna 2020 Pedretti vieraili antologiasarjassa Amazing Stories Evelyn Porterina.

Lue myös: Vanessa Hudgens (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Victoria Pedretti ura

Victoria Pedretti aloitti näyttelemisen kahdessa itsenäisessä lyhytelokuvassa vuonna 2014. Hän saavutti läpimurtonsa Eleanor “Nell” Crain Vancen roolissa Netflixin kauhusarjassa The Haunting of Hill House vuonna 2018. Hän näytteli antologiasarjassa. Amazing Stories hahmona Evelyn Porter, vuonna 2020.

Victoria Pedretti Faktat

  1. Victoria Pedretti näytteli Danielle ”Dani” Claytonia Netflix-sarjassa The Haunting of Bly Manor vuonna 2020.
  2. Hän sai ehdokkuuden tulevassa Critics’ Choice Super Awards -gaalassa.
  3. Hänen elokuvadebyyttinsä hän esiintyi Leslie Van Houtenina komedia-draamaelokuvassa Once Upon a Time in Hollywood vuonna 2019.
  4. Hän on innokas runoilijoiden ystävä.
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Lily Newmark (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit