Colleen Wolfe (isäntä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Colleen Wolfe on tunnettu amerikkalainen isäntä. Hänet tunnetaan hyvin NFL-verkon televisiolähetyksissä. Hän isännöi verkossa erilaisia ​​esityksiä, mukaan lukien Good Morning Football -viikonloppuversio ja NFL GameDay Kickoff ennen torstai-illan jalkapalloa. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Colleen Wolfen Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Colleen Wolfen ikä

Kuinka vanha on Colleen Wolfe? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. tammikuuta 1985. Hän on 36-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Colleen Wolfe Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Colleen Wolfe on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Colleen Wolfen kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Colleen-Wolfe-ikä

Lue myös: Stephen Colbert (isäntä) Wiki, elämäkerta, pituus, paino, ikä, vaimo, lapset, nettoarvo

Colleen Wolfe Wiki

Colleen WolfeWiki/Bio
Oikea nimiColleen Wolfe
NimimerkkiColleen
Kuuluisa AsIsäntä
Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä2. tammikuuta 1985
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Lapset1
puolisoJohn Gonzalez
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Colleen Wolfe Aviomies, suhde ja treffit

Kuka on Colleen Wolfen aviomies? Hän oli kihloissa urheilukirjailija John Gonzalezin kanssa vuonna 2010 ja meni naimisiin vuotta myöhemmin.

Colleen-Wolfe-aviomies

Lue myös: Charles Stiles (isäntä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, lapset, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Colleen Wolfen ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Colleen Wolfen nettovarallisuus on? Hän työskenteli WTXF-TV:ssä, Comcast SportsNet Philadelphiassa, Sports Radio 94 WIP:ssä ennen liittymistään NFL Networkiin vuonna 2014. Wolfe on usein vieras NFL.comin tuottamassa Around the NFL Podcastissa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Colleen Wolfen biografia, perhe ja varhainen elämä

Colleen Wolfe on kotoisin Horshamista, Pennsylvaniasta. Koulutuksensa mukaan hän meni Hatboro-Horsham Senior High Schooliin ja valmistui Drexelin yliopistosta pääaineenaan viestintä.

Colleen Wolfen tosiasiat

  1. Colleen Wolfella on kokemusta tuotantoassistenttina, apulaistuottajana, varaustuottajana, linjatuottajana, show-tuottajana, toimittajana, isäntänä, kirjoittajana, analyytikkona, valokuvaajana ja toimittajana.
  2. Hän on työskennellyt tuotantoyhtiöissä, paikallisissa uutisissa, alueellisessa urheiluverkostossa ja kansallisessa urheiluverkostossa sekä lähetys- että digitaalisilla alustoilla.
  3. Wolfe nimettiin The Big Leadin 40 alle 40 Sports Media Talent -listalle vuonna 2019 ja sijoittui 33.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Oprah Winfrey (isäntä) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Palkka, Puoliso, Pituus, Paino, Naimisissa, Aviomies, Ikä, Faktat

Uusimmat viestit