Michele Morrone (malli) Vaimo, Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Michele Morrone on italialainen näyttelijä, malli, laulaja ja muotisuunnittelija. Hän esiintyy sekä italialaisissa että puolalaisissa elokuvissa. Hän mainostettiin kansainvälistä tähteyttä Massimo Torricellin roolista vuoden 2020 eroottisessa romanttisessa draamassa 365 Days. Elokuva on rikkonut Netflixin ennätystä sen julkaisusta 7. kesäkuuta 2020 lähtien. Viritä elämäkertaan ja tutustu Michele Morronen Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vaimoon, tyttöystävään, lapsiin, nettoarvoon, perheeseen, uraan ja moniin muihin faktoihin. hänestä!

Michele Morrone Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Michele Morrone on? Hän seisoo 6 jalkaa 3 tuuman korkeudella tai muuten 1,90 metrin tai 190 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 64 kg tai 141 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 11 US.

Michele Morronen vaimo ja tyttöystävä

Kuka on Michele Morronen vaimo? Hän on naimisissa libanonilaisen stylistin Rouba Saadehin kanssa. Pariskunta solmi solmun vuonna 2014. Pariskunta solmi siviiliavioliiton Italiassa ja Libanonissa 20 vieraan intiimeillä seremonioilla. Lisäksi pariskunta oli myös siunannut kahdella lapsella. Heillä on kaksi poikaa, Marcus, joka syntyi vuonna 2014, ja Brando, joka syntyi vuonna 2018. Morrone ja Saadeh erosivat vuonna 2018 oltuaan yhdessä lähes kahdeksan vuotta. Avioeron takana hän oli Saadehin pettäminen. Hänen vaimonsa Saadeh väitti, että vuonna 2019 italialainen Chi julkaisi kuvia Morronesta italialaisen balettitanssijan Elena D’Amarion kanssa. Kuvien julkaisemisen jälkeen Morrone puolusti itseään Instagram-julkaisussa paljastamalla, että hän ja hänen vaimonsa olivat eronneet.

Michele Morronen ikä

Kuinka vanha on Michele Morrone? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. lokakuuta 1990. Tällä hetkellä hän on 30-vuotias. Hänen horoskooppi on Vaaka. Hän syntyi Bitontossa, Italiassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Michele MorroneWiki/Bio
Oikea nimiMichele Morrone
NimimerkkiMichele
Kuuluisa AsNäyttelijä, malli, sosiaalisen median tähti
Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä3. lokakuuta 1990
SyntymäpaikkaBitonto, Italia
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusitalialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,90 m (6 jalkaa 3 tuumaa)
Painonoin 64 kg (141 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-39 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero11 (USA)
Lapset1. Marcus

2. Brando

TyttöystäväKärventää
Vaimo/puolisoRouba Saadeh
Nettovarallisuusnoin 4 miljoonaa dollaria (USD)

Michele Morronen nettoarvo

Mikä on Michele Morronen nettovarallisuus? Morronen näyttelijänura alkoi vuonna 2011 näyttelemällä Riccardon roolia elokuvassa Toinen mahdollisuus. Vuonna 2020 Morrone tuli kansainvälisesti tunnetuksi esiintyessään 365 Days -elokuvassa mafian rikospomo Massimo Torricellin pääroolin. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 4 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Kristina Pimenova (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Michele Morronen ura

Hän päätti ryhtyä näyttelijäksi katsottuaan Harry Potter -elokuvan 11-vuotiaana. Morronen näyttelijäura alkoi vuonna 2011. Hän esiintyi myös italialaisen tyttöbändi Makayn musiikkivideossa vuonna 2012. Hän on ammattikitaristi ja laulaja. . Hän oppi soittamaan kitaraa 25-vuotiaana katsomalla YouTube-videoita. Morrone liittyi YouTubeen 16. tammikuuta 2020. Hän on saanut yli miljoona tilaajaa ja 104 miljoonaa katselukertaa kanavallaan. Hänen kanavansa katsotuin video on Feel It -musiikkivideo, joka on kerännyt 38 miljoonaa katselukertaa.

Michele Morronen perhe

Michele Morronen isä työskenteli rakennustyöntekijänä ja kuoli vuonna 2003. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on nuorin neljästä lapsesta, ja hänellä on kolme vanhempaa sisarta. Koulutuksensa mukaisesti hän opiskeli ammattinäyttelijää teatterissa Pavian kaupungissa Teatro Fraschini di Paviassa.

Michele Morronen tosiasiat

  1. Michele aloitti näyttelemisen koulun jälkeen -ohjelmassa yläkoulussaan.
  2. Morrone toisti ensimmäisen lukiovuotensa, kun hänet jätettiin takaisin huonon käytöksen vuoksi.
  3. Hän lanseerasi naisten rantavaatemerkin, AurumRoman.
  4. Hän vahvisti yrityksen perustamisen Instagram-live-tarinassa 8.8.2020.
  5. Hän on hyvin lähellä äitiään ja jakoi usein kuvia äitinsä kanssa sosiaalisessa mediassa.
  6. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole julkisesti tiedossa.
  7. Hänellä on myös sisaruksia.
  8. Hän rakastaa koripallon pelaamista.
  9. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja rakastaa vuorovaikutusta fanien kanssa.
  10. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Naressa Valdez (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found