Laura Savini (Jimmy Webbin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Laura Savini on yhdysvaltalainen ohjaaja ja tv-persoona. Hänet tunnetaan paremmin amerikkalaisen laulajan ja musiikkitaiteilijan Jimmy Layne Webbin vaimona. Hän esiintyi valtakunnallisesti PBS:ssä lupaus-ajo-ohjelmissa. Vuodesta 1996 vuoteen 2011 Savini oli markkinointi- ja viestintäjohtaja WLIW:ssä, PBS-asemalla New Yorkissa. Joitakin hänen merkittäviä töitään ovat Visions of Italy, Northern Style (1998), Visions of Italy, Southern Style (1998) ja This Is Ragtime: The Birth of American Music. Viritä elämäkertaan ja tutustu Laura Savinin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, kehon mittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Laura Savini Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Laura Savini? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Laura Savinin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-28-35 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Laura Savini Ikä

Kuinka vanha on Laura Savini? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 50-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on ylioppilas.

Lue myös: Nikolas Ajagu (Minäena Harris Husband) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Laura Savini Wiki

Laura SaviniWiki/Bio
Oikea nimiLaura Savini
NimimerkkiLaura
Kuuluisa As1. Televisiopersoonallisuus

2. Jimmy Layne Webbin vaimo

Ikä50-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaNA
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-28-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetNA
Aviomies/puolisoJimmy Webb
Nettovarallisuusnoin 70 miljoonaa dollaria (USD)

Laura Savini aviomies

Kuka on Laura Savinin aviomies? Hän on naimisissa Jimmy Webbin kanssa vuonna 2004. Pari tapasi ensimmäisen kerran kulissien takana uudenvuodenaattona 1999 Billy Joelin 2000 Years: The Millennium Concert -tapahtumassa Madison Square Gardenissa. He tapasivat uudelleen, kun Savini haastatteli Webbia paikalliseen televisio-ohjelmaan ja he alkoivat pian seurustella. He asettuivat Long Islandin pohjoisrannalle. Savinilla ja Webbillä ei ole lapsia.

Lue myös: Catherine Mooty (Troy Aikmanin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Laura Savini Net Worth

Kuinka paljon Laura Savinin nettovarallisuus on? Tällä hetkellä hän on mukana edistämässä Webbin uraa. Hänen miehensä nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 70 miljoonaa dollaria (USD).

Laura Savini Faktat

  1. Laura Savinin appi, Robert Lee Webb, oli baptistiministeri ja Yhdysvaltain merijalkaväen alumni, joka johti maaseutukirkkoja Lounais-Oklahomassa ja Länsi-Texasissa.
  2. Hänen miehensä Webb varttui konservatiivisessa uskonnollisessa kodissa, jossa hänen isänsä rajoitti radion kuuntelua kantrimusiikista ja valkoisesta gospelista.
  3. Laura Savini on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  4. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Hän on Visions of Italy, Northern Stylen ja Visions of Italy, Southern Stylen johtaja.

Lue myös: Sheryl Berkoff (Rob Lowen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found