Jack Scott Ramsay (Gordon Ramsay Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jack Scott Ramsay on valokuvaaja ja julkkislapsi, jonka isän nimi on Gordon Ramsay. Ihmiset tunnistivat hänet, kun hän esiintyi perheen ruoanlaitto-ohjelmassa perheenjäseniensä kanssa. Hänen isänsä on brittiläinen kokki, ravintoloitsija, kirjailija ja televisiopersoona. Lisäksi hänen isänsä Ramsay voitti Catey-palkinnon "Vuoden riippumattomasta ravintolasta" heinäkuussa 2006, ja hänestä tuli vain kolmas henkilö, joka on voittanut kolme Catey-palkintoa. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Jack Scott Ramsayn Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, varhaisesta elämästä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Jack Scott Ramsay Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Jack Scott Ramsay? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Jack Scott Ramsayn ikä

Kuinka vanha on Jack Scott Ramsay? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. tammikuuta 2000. Tällä hetkellä hän on 20-vuotias. Hänen horoskooppi on Oinas. Hän syntyi Isossa-Britanniassa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Jack Scott RamsayWiki/Bio
Oikea nimiJack Scott Ramsay
NimimerkkiJack
Kuuluisa As1. Keittiömestari Gordon Ramsayn poika

2. Valokuvaaja

Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä1. tammikuuta 2000
SyntymäpaikkaIso-Britannia
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Runkotilastotnoin 44-29-35 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
IsäGordon Ramsay
ÄitiCayetana Elizabeth Hutcheson
SisaruksetMegan, Holly, Matilda ja Oscar
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Lue myös: Gekyume Onfroy (XXXTentacion Son) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Syntymäpäivä, Äiti, Isä, Etnisyys, Faktat

Jack Scott Ramsayn tyttöystävä

Kuka on Jack Scott Ramsayn tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Jack Scott Ramsayn perhe ja varhainen elämä

Jack Scott Ramsayn äidin nimi on Cayetana Elizabeth Hutcheson, Montessori-koulutettu opettaja, vuonna 1996 ja isä nimeltä Gordon Ramsay, joka on brittiläinen kokki, ravintoloitsija, kirjailija ja televisiopersoona. Hänen ravintoloilleen on myönnetty yhteensä 16 Michelin-tähteä, ja niitä on tällä hetkellä yhteensä seitsemän. Tosi-tv-persoonallisuutena Ramsay tunnetaan suorasukaisuudestaan, samoin kuin ajoittain tulisesta luonteestaan, tiukasta käytöksestään ja toistuvasta ilmaisujen käytöstä. Lisäksi Jack Scott Ramsaylla on myös sisaruksia. Hänen sisarustensa nimet ovat Megan, Holly, Matilda ja Oscar. Jackin koulutuspätevyyden mukaan hän on hyvin koulutettu.

Jack Scott Ramsay Net Worth

Mikä on Jack Scott Ramsayn nettovarallisuus? Hänet nähdään esiintymässä monissa muissa ohjelmissa hänen aloittaessaan uransa. 17-vuotiaana hän debytoi alalla näytelmästä. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 300 000 dollaria (USD). Lisäksi hänen isänsä, Ramsayn neljän makuuhuoneen Fowey-kiinteistö, Trevail House, myytiin 2,75 miljoonalla punnalla.

Jack Scott Ramsayn faktat

  1. Hänen isänsä Ramsay pelasi jalkapalloa ja hänet valittiin ensimmäisen kerran alle 14-vuotiaiden jalkapalloon 12-vuotiaana.
  2. Hänet valittiin pelaamaan Warwickshiressä.
  3. Jackin isällä Ramsaylla on kolme taloa Cornwallissa, joiden arvo on arviolta 11 miljoonaa puntaa: 4 miljoonan punnan arvoinen kartano Trebetherickissä, vuonna 2015 ostettu 4,4 miljoonan punnan kiinteistö Rockista ja 2 miljoonan punnan arvoinen II-luokan kiinteistö Foweysta, joka ostettiin. vuonna 2017.
  4. Jack on innokas jalkapallofani ja tukee Skotlannin Valioliigaseuraa Rangersia ja Englannin Valioliigaseuraa Chelseaa.
  5. Jack Scott Ramsayn harrastuksiin kuuluu valokuvaus.

Lue myös: Avielle Janelle Hernandez (Aaron Hernandezin tytär) Wiki, Bio, Ikä, Vanhemmat, Lapsuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found