Dave Levey (Helvetin keittiön voittaja) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Dave Levey on tunnettu kokki ja televisiopersoona. Hän kiinnittää yleisön katseet, kun hän teki Hell’s Kitchenin kuudennen kauden. Hän voitti tuon kauden ja sai pääkokin paikan pääkokki James Waltin johdolla Araxi-ravintolassa Whistlerissä, Brittiläisessä Kolumbiassa. Ensimmäistä kertaa palkinto oli paikka kanadalaisessa ravintolassa, jonka palkka oli 250 000 dollaria, toivottamaan maailma tervetulleeksi. 2010 talviolympialaiset. Mutta esityksen päätyttyä hän antoi odotetusti linjakokin aseman pääkokin sijaan. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Dave Leveyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Dave Levey Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Dave Levey? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 139 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Dave Leveyn elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Dave Levey? Hän on syntynyt vuonna 1988. Tällä hetkellä hän on 32-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu. Hän on hyviä ystäviä Arielin, Vanin, Robertin ja Jimin kanssa ja kilpaili ystävällisestä Kevinin kanssa näyttelyssä.

Dave LeveyWiki/Bio
Oikea nimiDave Levey
NimimerkkiDave
Kuuluisa As1. Kokki

2. Helvetin keittiön voittaja

(Amerikkalainen kausi 6)

Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä1988
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 65 kg (139 lbs)
RunkotilastotNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
Vaimo/puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Dave Leveyn vaimo

Kuka on Dave Leveyn vaimo? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Claire Saffitz (Kokki) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Dave Levey Net Worth

Mikä on Dave Leveyn nettovarallisuus? Hän on ammattikokki ja osallistui Hell's Kitchenin kuudennen kauden kilpailijaan. Hänen nettovarallisuutensa on noin miljoona dollaria (USD).

Dave Leveyn faktat

  1. Huolimatta ranteen murtumasta kilpailun alussa, pääkokki Dave Levey voitti kauden.
  2. Hän oli myös ainoa, joka sieti Suzannea ja tuli toimeen Andyn kanssa huolimatta siitä, että häntä joskus ärsytti hänen huonot esitykset.
  3. Hän oli myös hauska kilpailija, joka repi hyviä vitsejä jossain vaiheessa ollessaan pelissä.
  4. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Robert Sandberg (kokki) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found