Joanna Jedrzejczyk (Kamppailulaji) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Mitat, Sulhas, Nettovarallisuus, Faktat

Joanna Jedrzejczyk on puolalainen sekataistelulaji ja entinen Muay Thai -potkunyrkkeilijä. Hänet tunnetaan hyvin kilpailemisestaan ​​Ultimate Fighting Championshipin naisten kärpässarjassa ja naisten olkisarjassa. Hän on entinen UFC:n naisten olkisarjan mestari. Hän on sijalla 2 UFC naisten olkisarjan rankingissa ja sijalla 6 UFC naisten punta puntaa -rankingissa lokakuusta 2020 alkaen. Kuuntele bioa ja tutustu lisää Joanna Jedrzejczykin Wikipediasta, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, vartalosta. Mittaukset, sulhanen, nettovarallisuus, ura ja monia muita faktoja hänestä.

Joanna Jedrzejczyk Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Joanna Jedrzejczyk? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,68 metrin tai 168 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hän on myös fitnessfriikki ja voimistelija. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Joanna Jedrzejczyk Ikä

Kuinka vanha on Joanna Jedrzejczyk? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. elokuuta 1987. Hän on 33-vuotias. Hänellä on Puolan kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Puolassa.

Joanna Jedrzejczyk kehon mittaukset

Joanna Jedrzejczyk on kaunis ja upea MMA-taistelija, joka ylläpitää kurvikasta ja pirteää vartaloaan täysillä. Hänen ruumiinsa mitat ovat noin 34-25-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Lue myös: Nikki Bella (Paini) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Lapset, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Joanna JedrzejczykWiki/Bio
Oikea nimiJoanna Jedrzejczyk
NimimerkkiJoanna
Kuuluisa AsMixed Martial Artisti
Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä18. elokuuta 1987
SyntymäpaikkaPuola
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,68 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-25-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7 (USA)
Poikaystävä / sulhasaPrzemysław Buta (hakannut)
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Joanna Jedrzejczykin perhe

Joanna Jedrzejczyk syntyi Olsztynissä, Puolassa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksoissisko Katarzyna ja yksi vanhempi sisko Ewa. Jędrzejczyk on katolinen ja rukoilee rukouksen kanssa ennen kuin astuu kehään tai kahdeksankulmioon.

Joanna Jedrzejczykin nettoarvo

Mikä on Joanna Jedrzejczykin nettovarallisuus? Hän aloitti kilpailemisen Muay Thaissa teini-ikäisenä. Myöhemmin hän teki MMA-debyyttinsä vuonna 2012. Vuoden 2015 voitto Carla Esparzaa vastaan ​​johti hänestä UFC-mestariksi. Hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Sasha Banks (Paini) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vartalotilastot, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Joanna Jedrzejczyk Sulhanen

Kuka on Joanna Jedrzejczykin sulhanen? Hän oli entisen puolalaisen jalkapalloilijan Przemysław Butan kihlattu. Vuoden 2019 haastattelussa hän mainitsi "joitakin vaikeuksia" henkilökohtaisessa elämässään "melkein kahden vuoden ajan", mikä vahvisti, ettei hän ole enää kihloissa Butan kanssa.

Joanna Jedrzejczyk Ura

Joanna Jedrzejczyk teki ammattidebyyttinsä sekataistelulajeissa. Hän oli Fight Matrixin maailman 7. naisten kärpäshävittäjä. Hänet tunnetaan tarkasta ja laskelmoidusta iskemisestä. Häntä on kehuttu eliittitason hajautus- ja tappelustrategiastaan.

Joanna Jedrzejczyk Faktat

  1. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
  2. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
  3. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
  4. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
  5. Hän on sinkku näinä hetkinä.
  6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  7. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  8. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
  9. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  10. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.

Lue myös: Tito Ortiz (MMA Fighter) Tyttöystävä, Vaimo, Nettovarallisuus, Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit