Alexandra Lorex (Mike Holmesin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Alexandra Lorex tunnetaan paremmin Mike Holmesin ex-vaimona. Hän on kanadalainen rakentaja, urakoitsija, liikemies, sijoittaja, tv-juontaja ja hyväntekijä. Lisäksi Alexandra oli hänen kanssaan ohjelmassa heidän eroonsa asti. Alexandra ja Mike olivat yhdessä 11 vuotta ennen kuin he lähtivät erilleen. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Alexandra Lorexin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Alexandra Lorex Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Alexandra Lorex? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Alexandra Lorex Ikä

Kuinka vanha on Alexandra Lorex? Hän syntyi 2. syyskuuta 1984 Ontariossa. Hän on todennäköisesti 36-vuotias. Hänellä on Kanadan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Sillä on nuorempi sisko Sherry Holmes ja nuorempi veli Michale Holmes Jr. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Dixie Brubaker (Dinesh D’Souzan entinen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Alexandra LorexWiki/Bio
Oikea nimiAlexandra Lorex
NimimerkkiAlexandra
Kuuluisa AsMike Holmesin entinen vaimo
Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä2. syyskuuta 1984
SyntymäpaikkaOntario
SyntymämerkkiLeo
KansallisuusKanadalais-amerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetAmanda Holmes, Sherry Holmes

ja Michael Holmes Jr.

Aviomies/puolisoMike Holmes
Nettovarallisuusnoin 33,2 miljoonaa dollaria (USD)

Alexandra Lorexin aviomies

Kuka on Alexandra Lorexin aviomies? Hän solmi Mike Holmesin kanssa vuonna 1982, kun hän oli vain 19-vuotias. Pariskunta sai kolme lasta nimeltä Amanda Holmes, Sherry Holmes ja Michael Holmes Jr. Myöhemmin pari erosi ja erosi. Sen jälkeen Mike on suhteessa Anna Zappiaan ja he ovat olleet yhdessä yli 18 vuotta.

Lue myös: Larsa Pippen (Scottie Pippenin entinen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Alexandra Lorexin nettoarvo

Mikä on Alexandra Lorexin nettovarallisuus? Hänen nettovarallisuuttaan hän ei paljasta tarkasti. Mutta lähteiden mukaan keräsimme tietoja hänen tuloistaan. Sen on arvioitu olevan noin 33,2 miljoonaa dollaria (USD).

Alexandra Lorexin ura

Alexandra Lorex on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien Gemini Awards: Holmes in New Orleans: Best Lifestyle / Practical Information Series ja Queen Elizabeth II Diamond Jubilee -mitalin.

Alexandra Lorex Faktat

  1. Alexandra Lorex ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Hänen entinen aviomiehensä sai Kanadan alahuoneessa tunnustuksen ammattitaitoisten ammattien edistämisestä vuonna 2006.
  3. Hän oli aiemmin osa Mike Holmesin Holmes on Homes -ohjelmaa.
  4. Holmes on kirjoittanut kaksi menestystä kirjaa: kansallinen bestseller Home Renovation with Canada's Most Trusted Contractor.
  5. Hänen henkilökohtaisesta elämästään ei tiedetä enempää tietoa.

Lue myös: Carol Hagen (Lester Holtin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found