Roddy Ricch (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Roddy Ricch on amerikkalainen länsirannikon räppäri ja sosiaalisen median tähti. Häntä pidetään osana Trap-genreä. Hän mainostettiin tähteeksi vuonna 2018 singlellä "Die Young", joka nousi Billboard Hot 100 -listan sijalle 98. Hän on julkaissut täyspitkän albumin nimeltä Feed Tha Streets, ja hänellä on yli 39 miljoonaa kuuntelijaa Spotifyssa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Roddy Ricchin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Roddy Ricchin pituus ja paino

Kuinka pitkä Roddy Ricch on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Roddy Ricchin korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 8 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin keskimääräisellä painolla. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Roddy Ricchin ikä

Kuinka vanha on Roddy Ricch? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. lokakuuta 1998. Hän on 22-vuotias. Hänen horoskooppi on Vaaka. Hän syntyi Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Queen Naija (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Poikaystävä, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Roddy Ricch Wiki

Roddy RicchWiki/Bio
Oikea nimiRodrick Wayne Moore, Jr.
NimimerkkiRoddy Ricch
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä22. lokakuuta 1998
SyntymäpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Roddy Ricchin tyttöystävä

Kuka on Roddy Ricchin tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Roddy Ricch on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittailuelämästään, huhutaan, että hän seurustelee tyttöystävänsä kanssa pitkään. Lisäksi huhut ovat, että hän on jo kihloissa salaisen tyttöystävänsä kanssa. Roddy Ricch ei kuitenkaan ole vahvistanut huhua.

Roddy-Ricchin nettoarvo

Roddy Ricchin nettoarvo

Kuinka paljon Roddy Ricchin nettovarallisuus on? Laulu on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Roddy Ricchin perhe

Roddy Ricch's varttui Comptonissa, Kaliforniassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan Ricch osallistui Carson Senior High Schooliin ja Westchester Enriched Sciences Magnetsiin. Hän asui nuoruudessaan jonkin aikaa Atlantassa, Georgiassa.

Roddy Ricchin faktat

  1. Roddy Ricch julkaisi debyyttisekoituksensa, Feed Tha Streets, vuonna 2017.
  2. Hän sijoittui The Weekndin kanssa vuoden 2020 American Music Awards -gaalassa eniten ehdokkaina.
  3. Comptonissa Ricch oli Park Village Compton Cripsin jäsen.
  4. Hän on voittanut useita tunnustuksia, mukaan lukien Grammy-palkinnon.
  5. Vuonna 2019 Ricch esiintyi Nipsey Husslen singlellä "Racks in the Middle".
  6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Jay Critch (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found