Wonho (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Lee Ho-seok tunnetaan hyvin nimellä Wonho, eteläkorealainen laulaja Highline Entertainmentin alla. Tätä ennen hän on entinen eteläkorealaisen poikabändi Monsta X:n jäsen. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava seuraaja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Wonhon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Wonho Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Wonho on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Wonhon korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 8 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 52 kg. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hänen hiusten väri on kirsikanpunainen.

Wonhon ikä

Kuinka vanha Wonho on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. maaliskuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Etelä-Koreassa. Hänellä on Korean kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Wonho tyttöystävä

Kuka on Wonhon tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Wonho on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa.

Lue myös: Choerry (Loona Band Singer) profiili, Ikä, Wiki, Pituus, Paino, Wiki, Mitat, Poikaystävä, Bio, Nettovarallisuus, Faktat

Wonho Wiki

WonhoWiki/Bio
Oikea nimiLee Ho-seok
NimimerkkiWonho
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä1. maaliskuuta 1993
SyntymäpaikkaEtelä-Korea
SyntymämerkkiKalat
KansallisuusKorealainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 52 kg (112 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriKirsikanpunainen
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Wonho Net Worth

Kuinka paljon Wonhon nettoarvo on? Hän debytoi Monsta X:ssä, hip-hop-poikayhtyeessä, kun heidän ensimmäinen laajennettu näytelmänsä Trespass julkaistiin 14. toukokuuta 2015. Hänen nettovarallisuutensa on arvioitu yli 1,2 miljoonaksi dollariksi (USD).

Wonho-faktoja

Lue myös: Bomin (Apink-jäsen) profiili, Wiki, elämäkerta, ikä, ura, poikaystävä, nettovarallisuus, perhe, tosiasiat

Wonhon perhe

Wonhon isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen oikea nimensä on Lee Ho-seok. Hänellä on nuorempi veli. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Wonhon tosiasiat

  1. Wonho on esiintynyt useissa aikakauslehtien kuvauksissa vuodesta 2018 lähtien.
  2. Joulukuun lopussa Starship Entertainment ja Mnet käynnistivät No.Mercy-nimisen kilpailuohjelman.
  3. Wonho piti ensimmäisen soolokonserttinsa 27. syyskuuta COVID-19-rajoitusten vuoksi.
  4. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  5. Hän esijulkaisi kappaleen tulevalta albumilta ”Flash” konserttinsa kautta syyskuussa 2020.

Lue myös: Oh Ha-young – Hayoung (Apink-jäsen) -profiili, Wiki, ikä, elämäkerta, ura, poikaystävä, nettovarallisuus, perhe, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found