Kamri Noel McKnight (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Kamri Noel McKnight on yhdysvaltalainen Youtuberi, valokuvaaja, muusikko ja näyttelijä. Hän julkaisee omalla kanavallaan videoita, jotka liittyvät komediaan, elämäntapasisältöön, valokuvaushaasteisiin ja elämänkokemuksiin. Hän näyttää luovan puolensa DIY-projektivideoiden kautta. Hänet tunnetaan paremmin kaksosten Brooklynin ja Bailey McKnightin nuorempana sisarena. Hyvin lyhyessä ajassa hän keräsi valtavan fanin, joka seuraa omaa YouTube-kanavaansa. Kanavalla on yli 2 miljoonaa tilaajaa, mikä tekee Kamrista yhden kuuluisimmista YouTubereista. Tämän lisäksi hän on erittäin aktiivinen muilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kamri Noel McKnightin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Kamri Noel McKnight Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Kamri Noel McKnight on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Kamri Noel McKnightin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-28-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 B.

Kamri Noel McKnight Age

Kuinka vanha on Kamri Noel McKnight? Hänen syntymäpäivänsä osuu 27. joulukuuta 2002. Hän on 17-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Glendalessa, AZ.

Kamri Noel McKnightin perhe

Kamri Noel McKnightin isän nimi on Shaun ja hänen kuuluisa äitinsä nimi on Mindy McKnight. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on myös sisaruksia nimeltä Rylan ja Paisley sekä veli nimeltä Daxton. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän valmistui toukokuussa 2020.

Lue myös: LaurenzSide (Youtuber) Nettovarallisuus, Puoliso, Poikaystävä, Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Faktat

Kamri Noel McKnight Wiki

Kamri Noel McKnightWiki/Bio
Oikea nimiKamri Noel McKnight
NimimerkkiKamri
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä27. joulukuuta 2002
SyntymäpaikkaGlendale, AZ
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-28-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Kamri Noel McKnightin poikaystävä

Kuka on Kamri Noel McKnightin poikaystävä? Kuuma ja upea YouTube-tähti Kamri Noel McKnight on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Laura Sanchez H (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Treffit, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Kamri Noel McKnight Net Worth

Mikä on Kamri Noel McKnightin nettovarallisuus? Hänellä on miljoonia tilaajia YouTube-kanavallaan. Hänen suosituimmat videonsa, "PANCAKE ART Challenge", ovat keränneet yli 4 miljoonaa katselukertaa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 500 000 dollaria (USD).

Kamri Noel McKnightin ura

Kamri Noel McKnight on näyttelijä, muusikko ja valokuvaaja. Hän on myös kerännyt valtavan digitaalisen jalanjäljen, joka on saavuttanut miljoonia YouTubessa, Instagramissa ja TikTokissa. Hän avasi vlog-kanavan vuonna 2013.

Kamri Noel McKnight Faktat

  1. Kamri Noel McKnightin lippulaiva DIY-kanava Cute Girls Hairstyles, visuaalisesti poikkeuksellinen sarja, joka esittelee hiusten suunnittelun taidetta.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  3. Kanavansa alla hänet tunnetaan viiden ainutlaatuisen erilaisen hahmon esittämisestä.
  4. Kamri tuottaa sketsikomediaskettejä, lifestyle-sisältöä ja valokuvaushaasteita.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Devin Hayes (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found