Prymrr (tanssija) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Prymrr on amerikkalainen tanssija, räppäri, laulaja ja näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten erinomaisesta urastaan ​​tanssijana. Hän aloitti tanssimisen nuorena 10-vuotiaana. Käytyään läpi tanssi- ja näyttelijäuransa ylä- ja alamäet, hän on nyt vakiinnuttanut asemansa yhdeksi alan merkittävimmistä tanssijoista.

Yksi suuri tekijä, joka tekee Prymrristä niin erityisen niin nuorena, ovat hänen monet lahjakkuutensa. Monet tiedotusvälineet ovat kommentoineet hänen poikkeuksellisia tanssitaitojaan. Hänet tunnetaan parhaiten esiintymisestä videoissa, kuten Sian "Never Give Up" ja Pussy Riotin "Straight Outta Vagina". Hän on voittanut useita palkintoja ja kilpailuja, mikä on tehnyt hänestä tutun nimen. Prymrr on inspiroinut monia nuoria sydämiä ympäri maailmaa ja on pyrkinyt näyttämään taitojaan tanssijana ja näyttelijänä. Viritä elämäkertaan ja tutustu Prymrr:n Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Prymrr Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Prymrr on? Hän seisoo 5 jalkaa 2 tuuman korkeudella tai muuten 1,12 metrin tai 112 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Prymrr:n kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 28-24-34 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 26 B.

Prymrr Ikä

Kuinka vanha on Prymrr? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. lokakuuta 2005. Hän on 15-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Bakersfieldissä, Kaliforniassa.

Prymrr-perhe

Hänen oikea nimensä on Prmyrr LoBasso. Hänen äitinsä nimi on LisaAnn LoBasso. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi siskoa, Jasmin ja Xitlali. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Kaylyn Slevin (tanssija) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Prymrr Wiki

PrymrrWiki/Bio
Oikea nimiPrmyrr LoBasso
NimimerkkiPrymrr
Kuuluisa AsTanssija, sosiaalisen median tähti
Ikä15 vuotta vanha
Syntymäpäivä6. lokakuuta 2005
SyntymäpaikkaBakersfield, CA
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,12 m)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatnoin 28-24-34 tuumaa
Rintaliivikupin koko26 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 400 000 dollaria (USD)

Prymrr poikaystävä

Kuka on Prymrr:n poikaystävä? Hän on liian nuori ryhtyäkseen mihinkään suhteeseen. Hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa ja opintoihinsa. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tiedetä.

Prymrr Net Worth

Kuinka paljon Prymrr:n nettoarvo on? Tanssi on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hän aloitti tanssimalla Abby's Studio Rescuessa vuonna 2014. Hän julkaisi virallisen musiikkivideon toisesta singlestään "Take Over" vuonna 2019. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 400 000 dollaria (USD).

Lue myös: Lily Sastry (tanssija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Prymrr-ura

Prymrr tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa. Hän saa mainetta näyttämällä Instagramissa kuvia gluteus Maximuksestaan, jossa on vähän vaatteita. Lokakuussa 2016 hän esiintyi Pussy Riotin elokuvassa Straight Outta Vagina. Videon julkaisun jälkeen Sia palkkasi Prymrrin tanssimaan ja näyttelemään musiikkivideoonsa ”Never Give Up”, ja se keräsi yli 80 miljoonaa katselukertaa ja auttoi Prymrriä nousemaan kuuluisuuteen ja aloittamaan oman musiikillisen uransa.

Prymrr tosiasiat

  1. Prymrr on siunattu monilla kyvyillä hyvin nuorena.
  2. Hyvä monissa asioissa he voivat saavuttaa tähteen varhaisessa iässä.
  3. Kerran tällainen lahjakas persoonallisuus, josta tuli lapsuuden tähti, on Prymrr.
  4. Hän aloitti uransa tanssijana.
  5. Hän aloitti tanssimisen nuorena ja osallistui paikallisiin ja alueellisiin tanssikilpailuihin.
  6. Hän jopa voitti joitakin palkintoja näissä kilpailuissa.
  7. Hänet huomattiin tanssitaitostaan, ja hän alkoi saada tarjouksia joistakin televisio-ohjelmista.
  8. Nuorena saavuttama maine teki hänestä tähden jopa sosiaalisessa mediassa.
  9. Hänellä on tilit sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Twitterissä.
  10. Hänen Instagramillaan oli yhteensä 120 K+ seuraajaa.

Lue myös: Connor Finnerty (tanssija) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit