Bambidoe (Sauce Walka Girlfriend) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Faktat

Bambidoe tunnetaan paremmin Sauce Walkan tyttöystävänä, joka on amerikkalainen räppäri ja lauluntekijä Houstonista, Texasista. Mondane aloitti mixtapejen julkaisemisen vuonna 2014 ja perusti samana vuonna duon Sauce Twinzin yhdessä räppäri Sancho Saucyn kanssa. Lisäksi Bambidoe on Cam-tyttö. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Bambidoen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Bambidoen pituus ja paino

Kuinka pitkä Bambidoe on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit kiharat mustat silmät ja hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-42 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Bambidoen ikä

Kuinka vanha Bambidoe on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 29. kesäkuuta 1990. Hän on 29-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Anne De Paula (Joel Embiidin tyttöystävä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

BambidoeWiki/Bio
Oikea nimiBambidoe
NimimerkkiBamb
Kuuluisa AsRäppärin tyttöystävä

Kastike Walka

Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä29. kesäkuuta 1990
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-26-42 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväKastike Walka eli

Albert Walker Mondane

puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 50 000 dollaria (USD)

Bambidoen poikaystävä

Kuka on Bambidoen poikaystävä? Hän on romanttisesti sidoksissa räppäri Sauce Walkaan eli Albert Walker Mondaneen. Lisäksi Sosiaalisen median raporttien mukaan Sauce on esitellyt Onlyfans-sivullaan naisia, jotka pukeutuvat alasti ja esiintyvät maksaville asiakkaille. Tällä kertaa hän kuitenkin itse joutui tekoon ja kerrottiin harrastaneen seksiä punatukkaisen tyttöystävänsä kanssa.

Bambidoe Net Worth

Mikä on Bambidoen nettoarvo? Cam girl on hänen ammattinsa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 50 000 dollaria (USD). Hän ansaitsee myös palkallisista kumppaneistaan ​​ja ainoasta fanisivustaan.

Bambidoe-faktoja

  1. Bambidoen poikaystävä jakoi lyhyen leikkeen, jossa nainen tasapainotti pinot rahaa takamuksilleen, kun taas Sauce heitti hieman hänen päälleen.
  2. Hän kirjoitti otsikkoon: "Uutta SISÄLTÖÄ 0nlyFanz-tililläni! Ft @_bambidoe”, ja ohjasi seuraajansa linkkiin hänen elämänsä.
  3. Bambidoe on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, ja sillä on siellä valtava fani.
  4. Hänen poikaystävänsä Sauce Walka on tehnyt yhteistyötä useiden merkittävien hip-hop-yhtyeiden kanssa, kuten Bun B, Chief Keef, Lil' Keke, Maxo Kream, Migos, Slim Thug, Travis Scott, Trinidad James ja XXXTentacion.
  5. Sauce Walka perusti itsenäisen levy-yhtiön The Sauce Factoryn vuonna 2014.

Lue myös: Kate Bock (Kevin Love Girlfriend) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Uusimmat viestit