Deborah R. Nelson-Mathers (Eminemin äiti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, lapset, tosiasiat

Kuka on Deborah R. Nelson-Mathers? Hänet tunnetaan parhaiten kuuluisan amerikkalaisen räpparin, lauluntekijän ja levytuottajan Marshall Mathersin eli Eminemin äitinä. Lisäksi hän tuli tunnetuksi kirjan "My Son Marshall, My Son Eminem" kirjoittajana.

Kirja sisältää Nelsonin koko elämän ja hänen ongelmansa Eminemin kasvaessa ja kuuluisuuden kanssa. Hänen mukaansa Eminemin puoli tarinassa on täynnä valheita, joita hän teki tullakseen menestyväksi räppäriksi. Kaikesta tästä huolimatta hän sanoo, ettei hän ole vihainen pojalleen. Hän kertoo myös kirjassaan, että hän haastoi poikansa oikeuteen vuonna 2000 kunnianloukkauksesta estääkseen talonsa sulkemisen. Viritä elämäkertaan ja tutustu Deborah Raen kiistanalaisiin elämäntarinoihin. Tutustu lisää hänen Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä.

Deborah R. Nelson-Mathersin pituus ja paino

Kuinka pitkä Deborah R. Nelson-Mathers on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 37-29-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Deborah R. Nelson-Mathersin ikä

Kuinka vanha on Deborah R. Nelson-Mathers? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. tammikuuta 1955. Tällä hetkellä hän on 64-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Deborah RaeWiki/Bio
Oikea nimiDeborah R. Nelson-Mathers
NimimerkkiDeborah Rae
Kuuluisa AsRäppäri Eminemin äiti
Ikä64-vuotias
Syntymäpäivä6 päivänä tammikuuta 1955
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 37-29-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7 (USA)
Lapset(2) Nathan "Nate" Kane Samara,

Eminem

Aviomies/puolisoJohn Briggs
Nettovarallisuusnoin 700 000 dollaria

Deborah R. Nelson-Mathersin ja hänen poikansa Eminemin elämäntarina

Kuka on Deborah R. Nelson-Mathersin poika? Hän on legendan Eminemin äiti. Sekä äiti että hänen poikansa kamppailivat paljon varhaisessa elämässään. Lapsuutensa aikana Eminem ja Debbie kulkivat Michiganin ja Missourin välillä, asuen harvoin yhdessä talossa yli vuoden tai kaksi ja asuen pääasiassa perheenjäsenten kanssa. Missourissa he asuivat useissa paikoissa, kuten St. Josephissa, Savannahissa ja Kansas Cityssä. Teini-ikäisenä Eminem kirjoitti kirjeitä isälleen, jotka Debbie sanoi, että kaikki palasivat merkinnällä "palautus lähettäjälle". Yksi kiusaaja, D'Angelo Bailey, loukkasi vakavasti Eminemin päätä pahoinpitelyssä; Debbie nosti koulua vastaan ​​kanteen vuonna 1982, joka hylättiin seuraavana vuonna, koska Macomb Countyn Michiganin tuomari sanoi, että koulut olivat immuuneja oikeudenkäynneille. Hän ja Debbie olivat yksi kolmesta korttelinsa valkoisesta perheestä, ja mustat nuoret hakkasivat Eminemiä useita kertoja.

Eminemin kappaleessa "Cleanin' Out My Closet" hän toteaa, että hänen äitinsä kärsii Münchausenin oireyhtymästä. saada hänet uskomaan olevansa sairas, vaikka hän ei ollut koko ikänsä. Ja laulussaan "My Mom" ​​hän sanoo, että hänen äidillään oli valiumiriippuvuus ja hän ripotteli valiumia hänen ruokaan, kun hän oli lapsi - "Vettä, jonka join, vitun herneitä lautasellani, hän ripotteli juuri tarpeeksi se maustamaan pihviäni” – pitääkseni hänet hallinnassa. Hän väittää myös, että näin hänestä tuli riippuvainen valiumista.

Eminemin kotielämä oli harvoin vakaata; hän taisteli usein äitinsä kanssa, jota sosiaalityöntekijä kuvaili "erittäin epäilyttäväksi, melkein vainoharhaiseksi persoonallisuudeksi". Kun hänen poikansa tuli kuuluisaksi, Debbie ei ollut vaikuttunut ehdotuksista, että hän oli vähemmän kuin ihanteellinen äiti, ja väitti, että hän suojeli poikaa ja oli vastuussa hänen menestyksestään. Vuonna 1987 Debbie antoi karanneen Kimberly Anne "Kim" Scottin jäädä heidän kotiinsa.

Deborah R. Nelson-Mathersin aviomies ja lapset

Kuka on Deborah R. Nelson-Mathersin aviomies? Hän oli naimisissa Marshall Bruce Mathers Jr.:n kanssa. Hän oli syntyperää englantilaisia, skotlantilaisia, saksalaisia, sveitsiläisiä, puolalaisia ​​ja luxemburgilaisia. Eminemin isä, johon viitataan hänen toisella nimellä Bruce, jätti perheen ja muutti Kaliforniaan saatuaan kaksi muuta lasta: Michael ja Sarah. Myöhemmin Debbiellä oli poika nimeltä Nathan "Nate" Kane Samara. Lisäksi hänen avioliittonsa Marshall Sr:n kanssa ei kestänyt kauan, ja pian he erosivat. Tällä hetkellä hän on naimisissa John Briggsin kanssa. Debbie oli huumeriippuvainen, hän oli jatkuvasti suhteessa jonkun kanssa ja meni usein naimisiin virallisesti. Yleensä hän oli naimisissa 5 kertaa. Avioliitostaan ​​Fred J. Samaran kanssa hän sai pojan Naten, Emin velipuolen.

Deborah R. Nelson-Mathersin nettoarvo

Mikä on Deborah R. Nelson-Mathersin nettovarallisuus? Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Faktoja Deborah R. Nelson-Mathersista

  1. Vuonna 2008 "My Son Marshall, My Son Eminem" on omaelämäkerta, jonka on julkaissut Debbie Nelson.
  2. Syyskuussa 2008 ilmoitettiin, että kirjaa myytiin yli 100 000 kappaletta Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
  3. Brittikirjailija Annette Witheridge auttoi Deborah Raea kirjan kanssa.
  4. Hänet haastettiin oikeuteen viikkoa ennen kirjan julkaisua Yhdysvalloissa.
  5. Deborahin oikeuteen haastaneen miehen, Neal Alpert, mukaan hän auttoi häntä kirjan kanssa, ja Nelsonin kanssa tehdyn vuoden 2005 sopimuksen mukaan hänen olisi pitänyt saada 25 prosenttia voitosta.
  6. Hänen muotokuvansa pojastaan ​​on jännittynyt, mutta sympaattinen."
  7. Debbien väite, ettei hän ole koskaan käyttänyt poikaansa hyväkseen hänestä kertovan sivun sivuilla.
  8. Hän on rintasyövästä selvinnyt.
  9. Naisella on ystävälliset suhteet poikiensa kanssa.
  10. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Barron Trump (Donald Trump Son) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Koulutus, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found