Chance Hurstfield (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, perhe, tyttöystävä, nettoarvo: 5 faktaa hänestä

Kuka on Chance Hurstfield? Hän on kanadalainen näyttelijä, joka tunnetaan sekä elokuvaesiintymisistään että toistuvista televisiorooleistaan. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Danny Dixonina A Million Little Things -sarjassa sekä Atticuksen roolista vuoden 2019 elokuvassa Good Boys. Hänet tunnetaan voittaneensa Joey-palkinnon Vancouverissa parhaasta miessivuosasta elokuvassa Made for. TV-elokuva vuonna 2015 roolistaan ​​Mark & ​​Russell's Wild Ride -elokuvassa. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Chance Hurstfieldin iästä, pituudesta, painosta, urasta, perheestä, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Chance Hurstfield Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Chance Hurstfield on? Hän seisoo 4 jalkaa 7 pitkänä tai muuten 1,39 metrin tai 139 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 125 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-30-37 tuumaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset.

Chance HurstfieldWiki/Bio
Oikea nimiChance Hurstfield
NimimerkkiMahdollisuus
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä13-vuotias
Syntymäpäivä11. lokakuuta 2006
SyntymäpaikkaVancouver, Kanada
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 4 jalkaa 7 tuumaa (1,39 m)
Painonoin 57 kg (125 lbs)
Runkotilastotnoin 34-30-37 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Chance Hurstfield Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Chance Hurstfield? Hänen syntymäpäivänsä osuu 11. lokakuuta 2006. Tällä hetkellä hän on 13-vuotias. Hänen horoskooppi on Vaaka. Hän syntyi Vancouverissa, Kanadassa. Hänellä on Kanadan kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän jakoi valokuvan äitinsä ja isänsä kanssa Disneylandin matkalla Instagramissaan marraskuussa 2019.

Chance Hurstfield Net Worth

Mikä on Chance Hurstfieldin nettovarallisuus? Hän näytteli yhdessä David Giuntolin ja Romany Malcon kanssa vuoden 2018 televisiosarjassa A Million Little Things. Kuten vuonna 2020, Chance Hurstfieldin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Faktoja Chance Hurstfieldistä

  1. Wiki & Bio: Hän aloitti näyttelijänuransa ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun hän debytoi elokuvassa Innocent.
  2. Vasta vuonna 2017 hän sai ensimmäisen toistuvan roolinsa Marcus Moonina sarjassa Ghost Wars.
  3. Hänet tunnetaan voittaneensa Joey-palkinnon Vancouverissa parhaasta miessivuosasta televisiolle tehdyssä elokuvassa vuonna 2015 roolistaan ​​Mark & ​​Russell's Wild Ride -elokuvassa.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on valtava fani, joka seuraa sosiaalisen median alustoillaan.
  5. Hän on lemmikkieläinten rakastaja.

Lue myös: Jake Paulin bio, Wiki, ikä, pituus, paino, vaimo, perhe, nettovarallisuus, ura: 10 faktaa hänestä

Uusimmat viestit