Billie Lourd (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Billie Lourd on yhdysvaltalainen näyttelijä. Näyttelijä Carrie Fisherin ainoa lapsi Billie mainostettiin tähteeksi Chanelina #3 Fox-kauhukomediasarjassa Scream Queens ja rooleistaan ​​FX-kauhuantologiasarjassa American Horror Story. Hän esiintyy myös luutnantti Connixina Star Wars -jatko-trilogiassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Billie Lourdin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, lapsista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Billie Lourdin pituuden, painon ja vartalon mitat

Kuinka pitkä Billie Lourd on? Hän seisoo 5 ft 0 korkeudella tai 1,55 metrin tai 155 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 53 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-27-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Billie Lourdin ikä

Kuinka vanha on Billie Lourd? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. heinäkuuta 1992. Hän on 28-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Billie Lourdin perhe

Billie Lourd on näyttelijä Carrie Fisherin ja lahjakkuusagentti Bryan Lourdin ainoa lapsi. Lourd on myös näyttelijä Debbie Reynoldsin ja laulaja Eddie Fisherin ainoa lapsenlapsi sekä Todd Fisherin, Joely Fisherin ja Tricia Leigh Fisherin veljentytär, jotka kaikki ovat työskennelleet show-bisneksessä. Hänellä on sisar, Ava, hänen isänsä avioliitosta Bruce Bozzin kanssa, jonka hänen isänsä adoptoi laillisesti. Äitinsä puolelta hän on syntyperää venäläis-juutalainen ja skotlantilais-irlantilainen/englantilainen. Hänen kummiäitinsä on näyttelijä Meryl Streep. Kirjailija Bruce Wagner on Lourdin kummisetä. Koulutukseltaan hän valmistui psykologian tutkinnosta New Yorkin yliopistosta vuonna 2014.

Lue myös: Demi Lovato (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Billie Lourd Wikipedia

Billie LourdWiki/Bio
Oikea nimiBillie Catherine Lourd
NimimerkkiBillie Lourd
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä17. heinäkuuta 1992
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 53 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-27-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Lapset1
PoikaystäväAusten Rydell
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 12,5 miljoonaa dollaria (USD)

Billie Lourdin poikaystävä

Kuka on Billie Lourdin poikaystävä? Hän meni kihloihin Austen Rydellin kanssa kesäkuussa 2020. Pariskunta toivotti tervetulleeksi pojan nimeltä Kingston Fisher Lourd Rydell syyskuussa 2020. Lisäksi Lourd oli aiemmin yhteydessä Twilight-tähteen Taylor Lautneriin, joka aloitti seurustelun vuoden 2017 alussa, vähän äitinsä jälkeen. ja isoäidin odottamattomat kuolemat. Mutta heidän tiensä erosivat muutamaa kuukautta myöhemmin.

Lue myös: Alyssa Milano (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Billie Lourdin nettoarvo

Mikä on Billie Lourdin nettovarallisuus? Lourd näytteli luutnantti Connixia vuoden 2015 Star Wars - jatko-elokuvassa The Force Awakens. Hän esittää luutnantti Connixia vuoden 2015 menestyssarjassa Star Wars: The Force Awakens. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 12,5 miljoonaa dollaria (USD).

Billie Lourdin ura

Billie Lourd oli debutantti Le Bal des débutantes -tapahtumassa Hôtel de Crillonissa Pariisissa vuonna 2008. Lourd esiintyi myös toisessa osassa, Star Wars: The Last Jedi, vuonna 2017. Lourd palaisi myös American Horror Story -sarjaan kymmenennellä kerralla. kausi.

Billie Lourdin tosiasiat

  1. Billie Lourd jakoi harvinaisen välähdyksen vauvakummitustaan ​​yli 1,5 miljoonan Instagram-seuraajan kanssa.
  2. Hän on toivottanut poikavauvan tervetulleeksi sulhasen Austen Rydellin kanssa… ja osoittaa kunnioitusta edesmenneelle äidille Carrie Fisherille hänen nimellään.
  3. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä, ja hänellä on härkä-pentu nimeltä Tina.
  4. Hänen äitinsä Fisher kuoli sydänkohtaukseen 27. joulukuuta 2016, muutamaa päivää myöhemmin hänen isoäitinsä Reynolds sai aivohalvauksen.
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Emmie Nagata (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found