Jamie Yuccas (Journalisti) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ikä, Aviomies, Faktat

Jamie Yuccas on amerikkalainen toimittaja ja tunnettu CBS-verkostosta. Hän on naistoimittaja, jolla on uskomattomia analyyttisiä ja esittämistaitoja. Hän on New Yorkissa toimiva kirjeenvaihtaja ja kaksinkertainen Emmy-palkinnon voittaja, joka on käsitellyt korkean profiilin ja herkkiä tarinoita. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Jamie Yuccasin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Jamie Yuccas Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Jamie Yuccas on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,66 metrin tai 166 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Jamie Yuccasin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 38-32-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 38 DD.

Jamie Yuccas Net Worth

Kuinka paljon on Jamie Yuccasin nettovarallisuus? Journalismi on hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 250 000 dollaria (USD).

Jamie Yuccas Ikä

Kuinka vanha on Jamie Yuccas? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on 52-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen perheensä kuuluu puoliksi irlantilaisiin. Hän varttui veljensä John Yuccasin rinnalla.

Jamie-Yuccas-ikäinen

Lue myös: Mayanti Langer (Journalisti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Jamie Yuccas aviomies

Kuka on Jamie Yuccasin aviomies? Hän seurustelee tällä hetkellä Bobby Maslarilla. Lisäksi aiemman seurusteluhistoriansa mukaan hän oli naimisissa John Sheehanin kanssa, joka on Starkeyn alueellinen yritysjohtaja. Pari avioitui virallisesti vuonna 2007.

Jamie Yuccas Wiki/Bio

Jamie YuccasWiki/Bio
Oikea nimiJamie Yuccas
NimimerkkiJamie
Kuuluisa AsToimittaja
Ikä52-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-32-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko38 DD
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetJoo
AviomiesBobby Maslar
Nettovarallisuusnoin 250 000 dollaria (USD)

Jamie Yuccas Faktat

  1. Jamie Yuccasin isän ja äidin nimiä ei tunneta.
  2. Hänellä on myös sisaruksia.
  3. Hänen vanhempansa tukivat aina hänen uraansa.
  4. Mutta valitettavasti hänen vanhempansa eivät ole enää tässä maailmassa.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Julia Chatterley (Journalisti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found