Kitty McIntyre (Michael McIntyren vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Perhe, Faktat

Kitty Mcintyre on amerikkalainen kuuluisa julkkispersoonallisuus. Hänet tunnetaan paremmin Michael McIntyren vaimona. Hän on englantilainen koomikko, kirjailija ja tv-juontaja. Vuonna 2012 hän oli maailman eniten tuottanut stand-up-koomikko.

Michael on nauttinut lumoavasta elämästä julkkiksena, mutta hänen vaimonsa päättää elää yksityistä elämää, kaukana parrasvaloista. Varautunut henkilö, hän ei halua olla paljon vuorovaikutuksessa median kanssa. Hän syntyi Yhdysvalloissa, tulee varakkaasta perheestä ja on hyvin koulutettu. Huolimatta siitä, että hän on yhden amerikkalaisen tv-alan suurimmista julkkiksista vaimo, hän onnistuu elämään suhteellisen eristäytynyttä elämää.

Hän tukee miestään koko sydämestään ja rohkaisee häntä toteuttamaan tavoitteitaan. Kitty on toisinaan hänen mukanaan palkintotilaisuuksiin ja punaisen maton tapahtumiin. Sen lisäksi, että hän on työssäkäyvä nainen ja vaimo, hän on myös omistautunut äiti lapsilleen. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kitty Mcintyren Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Kitty Mcintyren ikä

Kuinka vanha on Kitty Mcintyre? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 40-vuotias. Hänellä on Amerikan ja Kanadan kansalaisuus.

Kitty Mcintyre Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Kitty Mcintyre on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-30-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lue myös: Brittany Brees (Drew Breesin vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, lapset, nettovarallisuus, tosiasiat

Kitty Mcintyre Wiki

Kitty McintyreWiki/Bio
Oikea nimiKitty Mcintyre
NimimerkkiKisu
Kuuluisa AsMichael McIntyren vaimo
Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-30-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetLucas ja Oscar
puolisoMichael McIntyre
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Kitty Mcintyre Aviomies, puoliso ja lapset

Kuka on Kitty Mcintyren aviomies? Hän on naimisissa Michael McIntyren kanssa. Hän asuu Hampsteadissa Lontoossa aromaterapeuttivaimonsa Kittyn kanssa, joka on näyttelijä Simon Wardin tytär ja näyttelijä Sophie Wardin sisar. Pariskunnalla on kaksi poikaa, Lucas ja Oscar.

Lue myös: Rebecca King-Crews (Terry Crewsin vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Kitty Mcintyren nettoarvo

Mikä on Kitty Mcintyren nettovarallisuus? Hänellä on miehensä ja lasten lisäksi ihana perhe. Hänen miehensä Michaelin tulot ovat miljoonia. Lisäksi Kittyn nettovarallisuuden arvioidaan olevan 2 miljoonaa dollaria (USD).

Kitty Mcintyren elämäkerta ja perhe

Kitty Mcintyren isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Kitty Mcintyren tosiasiat

  1. Kitty Mcintyre on suosittu julkkispuoliso. Hän on kuuluisan englantilaisen koomikon, kirjailijan ja televisio-ohjaajan Michael McIntyren kumppani.
  2. Kittyn todellinen syntymäaika ja syntymämerkki eivät ole saatavilla.
  3. Mutta hän on 40-vuotias.
  4. Toisaalta hänen kumppaninsa on 44-vuotias, koska hän syntyi 21. helmikuuta 1976.
  5. Kitty on upea nainen. Hän on hyvin nuori ja säteilevä. Naisella on täydellinen pituus ja kurvikas vartalo. Ei ihme, miksi Taupin rakastaa häntä paljon.
  6. Kitty elää ylellistä elämäntapaa.
  7. Hänen ammattinsa on tuntematon, samoin kuin hänen nettovarallisuutensa ja palkkansa. Mutta hänen kumppaninsa on ansainnut musiikillisen uransa aikana reilun summan.
  8. Kitty ei ole aktiivinen Instagramissa. Lisäksi hänellä ei ole Twitteriä tai muita tilejä.

Lue myös: Christian Stracke (Sutton Stracke Husband) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found