Asher Angel (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kuka on Asher Angel? Hän on amerikkalainen näyttelijä. Vuonna 2008 hän aloitti uransa elokuvassa Jolene, jossa pääosassa oli Jessica Chastain. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Jonah Beckinä vuoden 2017 Disney Channel -sarjassa Andi Mack. Vuonna 2019 Angel näytteli Billy Batsonia DC Extended Universe -elokuvassa Shazam! Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Asher Angelin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Asher Angel Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Asher Angel? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Asher Angelin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Asher Angel? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. syyskuuta 2002. Tällä hetkellä hän on 18-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Paradise Valleyssa, AZ. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen vanhempansa ovat Jody ja Coco Angel, ja hän on vanhin kolmesta sisaruksesta, jolla on veli ja sisar. Hän on juutalainen. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Asher enkeliWiki/Bio
Oikea nimiAsher Dov Angel
NimimerkkiAsher
Kuuluisa AsTV-näyttelijä
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä6. syyskuuta 2002
SyntymäpaikkaParadise Valley, AZ
Uskontojuutalainen
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväAnnie LeBlanc
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Asher Angel tyttöystävä

Kuka on Asher Angelin tyttöystävä? Hän seurusteli Annie LeBlancin kanssa vuodesta 2019 toukokuuhun 2020. Hän on tällä hetkellä sinkku. Hän laulaa ja soittaa kitaraa. Hän on tällä hetkellä erittäin keskittynyt uraansa.

Asher Angel -ura ja nettoarvo

Mikä on Asher Angelin nettoarvo? 5-vuotiaana Angel esiintyi vuoden 2008 elokuvassa Jolene. Hänet näytettiin Sofia Wylien rinnalla Disneyn Andi Mackissa. Hän on toiminut aktiivisesti teatterissa ja esiintynyt yli 10 Desert Stages -teatterin esityksessä. Hän oli vieraana ohjelmissa Criminal Minds: Beyond Borders ja Nicky, Ricky, Dicky & Dawn. Hänellä on miljoonia seuraajia asherangeli-TikTok-tilillään. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Asher Angelista

  1. Wiki & Bio: Hänen äitinsä piti lupauksensa, ja Angel matkusti Los Angelesiin, missä 12-vuotiaana.
  2. Hän koe-esiintyi ja voitti Jonah Beckin roolin Disney Channel -televisiosarjassa Andi Mack.
  3. Hänen koko perheensä muutti Utahiin sarjan kuvaamista varten.
  4. Hänen koko perheensä muutti Utahiin sarjan kuvaamista varten.
  5. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  6. 7-vuotiaana Desert Stages Theatre järjesti musikaalin Oliver! ja vanhempiensa luvalla Angel kävi koe-esiintymisessä ja voitti roolin tuotannossa.

Lue myös: Cameron Boyce Wiki, Elämäkerta, Kuolinsyy, Pituus, Paino, Nettovarallisuus: 10 faktaa hänestä

Uusimmat viestit