Jenbear92 (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jenbear92 tunnetaan paremmin nimellä Jennifer Thayer. Hän on yhdysvaltalainen nuori tyttö, joka pärjää hyvin tanssissa ja sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Jenbear92 tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Mallina hän on myös tehnyt yhteistyötä useiden merkkien kanssa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Jenbear92:n Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettoarvoon, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Jenbear92 korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Jenbear92? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Mitkä ovat Jenbear92:n kehon mitat? Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Jenbear92 Ikä

Kuinka vanha on Jenbear92? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. marraskuuta 1992. Hän on 27-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Zach Justice (TikTok Star) Wiki, Bio, Tyttöystävä, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Jenbear92 Wiki

Jenbear92Wiki/Bio
Oikea nimiJennifer Thayer
NimimerkkiJenbear92
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä28. marraskuuta 1992
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Jenbear92 poikaystävä

Kuka on Jenbear92:n poikaystävä? Kuuma ja upea TikTok-tähti Jenbear92 on sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Thomas Petrou (TikTok Star) Bio, Wiki, Tyttöystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Perhe, Faktat

Jenbear92 Net Worth

Mikä on Jenbear92:n nettovarallisuus? Jenbear92 tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Jenbear92 tosiasiat

  1. Jenbear92:lla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Pierson Wodzynski (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found