Coco Jones (laulaja) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo: 10 faktaa hänestä

Coco Jones on yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä. Hän nousi kuuluisuuteen näyteltyään Disney Channel -elokuvassa Let It Shine vuonna 2012. Vuosina 2010–2011 Jones esiintyi Radio Disneyn Next Big Thing -ohjelmassa. Jonesilla oli aiemmin sopimus Hollywood Recordsin kanssa. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Coco Jonesin iästä, pituudesta, painosta, iästä, poikaystävästä, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Coco Jones Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Coco Jones on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa tilastot ovat 34-25-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 B. Hän on myös fitnessfriikki.

Coco JonesWiki/Bio
Oikea nimiCoco Jones
NimimerkkiCoco
Kuuluisa AsNäyttelijä, laulaja
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä4. tammikuuta 1998
SyntymäpaikkaColumbia, Etelä-Carolina, Yhdysvallat
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Paino55 kg (121 lbs)
Runkotilastot34-25-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 B
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria

Coco Jonesin poikaystävä

Kuka on Coco Jonesin nykyinen poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemyksiä hänen deittailuelämästään. Hän on sinkku ja nauttii elämästään täysillä. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Coco Jonesin nettoarvo

Kuinka paljon Coco Jonesin nettovarallisuus on? Laulu on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD). Hän pyörittää myös omaa Merch-sarjaa, jossa hän myy omia tuotteitaan, kuten T-paitoja, huppareita ja monia muita hienoja juttuja.

10 faktaa Coco Jonesista

  1. Hän julkaisi kappaleen nimeltä "Depressed" vuonna 2019.
  2. Hän syntyi Columbiassa, Etelä-Carolinassa ja varttui Libanonissa, Tennesseessä, entisen NFL-pelaajan Mike Jonesin ja istuntovokalisti Javonda Jonesin luo.
  3. Jones aloitti laulamisen hyvin nuorena.
  4. Hänen ensimmäinen esiintymisensä oli kuuden vuoden iässä, kun hän esitti elokuvan "America the Beautiful" täynnä olevalle vanhempien auditoriolle päiväkodin valmistujaisissa.
  5. Yhdeksänvuotiaana hän tapasi Disneyn casting-päät. Sen jälkeen hänestä tuli näyttelijä ja lauluntekijä.
  6. Vuonna 2006 hän kilpaili Radio Disneyssä, jossa hän tuli tunnetuksi kappaleestaan ​​"Real You".
  7. Hänellä on valtava fani, jota seuraa sosiaalisen median alustoillaan.
  8. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  9. Hän on Black Lives Matter -kampanjan suuri tukija.
  10. Hän julkaisi myös: "@iknowiamsoiam on sivu, jonka aloitan mustille tytöilleni - paikka, jossa voi tuntea olonsa turvalliseksi, rakastetuksi, kuulluksi ja mitä tahansa muuta tarvitset. @livereadyxcoco on kaikille, jotka haluavat uskoon perustuvaa rohkaisua - positiivisuutta - valoa jne. Jotain tässä maailmassa on ehdottomasti vähän."

Lue myös: Slim Jxmmi (Räppäri) Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Syntynyt, Palkinnot, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found