Maximilian Dood (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Maximilian Dood on yhdysvaltalainen videotuottaja, elokuvatoimittaja ja kuvittaja. Hänet tunnetaan hyvin kanavastaan ​​Maximilian Dood. Hän tuottaa sisältöä myös twitch.tv:lle ja toiselle YouTube-kanavalleen nimeltä Yo! Hänellä on yli 850 000 seuraajaa Twitch-kanavallaan. Hän aloitti YouTube-uransa vuonna 2007 ja julkaisi satunnaisia ​​ja turnauksen pelivideoita Street Fighter III: 3rd Strike- ja Street Fighter 4 -peleistä. Kuuntele bioa ja tutustu lisää Maximilian Doodin Wikipediasta, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, Ura ja paljon muuta faktaa hänestä!

Maximilian Doodin korkeus ja paino

Kuinka pitkä Maximilian Dood on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 72 kg tai 158 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Maximilian Dood Age

Kuinka vanha on Maximilian Dood? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. syyskuuta 1983. Tällä hetkellä hän on 37-vuotias. Hänen horoskooppi on Vaaka. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Mikey Barone (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Faktat

Maximilian Dood Wiki

Maximilian DoodWiki/Bio
Oikea nimiMaximilian Miles

Christiansen

NimimerkkiMaximilian Dood
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä37-vuotias
Syntymäpäivä23. syyskuuta 1983
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA,

Yhdysvallat

SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 72 kg (158 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Maximilian Dood tyttöystävä

Kuka on Maximilian Doodin tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Sydney Serena (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Perhe, Poikaystävä, Ura, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Faktat

Maximilian Dood Net Worth

Mikä on Maximilian Doodin nettoarvo? Maxin kanavan on myös ilmoitettu olevan Super Best Friends Play -ryhmän suosikki. YouTube-kanava on hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Maximilian Doodin perhe

Maximilian Doodin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänen oikea nimensä on Maximilian Christiansen. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisko nimeltä Tess. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Maximilian Doodin ura

Maximilian Dood aloitti YouTube-uransa vuonna 2007 ja julkaisi arki- ja turnausvideoita Street Fighter III: 3rd Strike- ja Street Fighter 4 -peleistä sekä Call of Duty 4: Modern Warfaren, Modern Warfare 2:n ja Black Opsin pelattavuuden ja kommentit. hänen erottuvansa videonsa ovat saaneet yli miljoona katselukertaa.

Maximilian Dood Facts

  1. Vuonna 2011 Max latasi Marvel vs. Capcom 3: Maximilianin The Online Warrior -jakson 1 Pt-1.
  2. 12. huhtikuuta 2011 Max aloitti Assist Me! -sarjassa lataamalla ensimmäisen videon Assist Me! Dr, Doom Tutorial pt. 1' YouTubessa.
  3. 15. heinäkuuta 2016 Max aloitti upouuden sarjan, joka keskittyy taistelupelien yleisiin tietoihin ja opetusohjelmiin.
  4. Max isännöi myös Killer Instinct World Cupia 2016–2017.
  5. Hän on tehnyt yhteistyötä UFC-mestarin Demetrious Johnsonin kanssa hänen online-ottelussaan Street Fighter V:ssä.

Lue myös: Whitney Simmons (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found