Jayden Croes (TikTok Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, perhe: 10 faktaa CROESBROSista

Jayden Croes on amerikkalainen TikTok-tähti. Hänellä on miljoonia seuraajia TikTok-tilillään. Hän viihdyttää fanejaan julkaisemalla lyhyitä komediavideoita. Tämän lisäksi hän on Youtube-käyttäjä. Hän pyörittää myös suosittua YouTube-kanavaa nimeltä CroesBros yhdessä veljensä Gilmher Croesin kanssa. Lisäksi hän uskoo: "Olemme kaikki lopulta tarinoita... tee siitä hyvä, vai mitä?"

Jayden Croesin ikä

Kuinka vanha on Jayden Croes? Tällä hetkellä hän on 21-vuotias. Hänen syntymäpäivänsä osuu 11. marraskuuta 1998. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Aruballa.

Jayden Croes Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on TikTok-tähti Jayden Croes? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 53 kg tai 116 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Jayden CroesWiki/Bio
Oikea nimiJayden Croes
Ikä21 vuotias
Korkeus5 jalkaa 7 tuumaa
Paino116 lb (53 kg)
TyttöystäväYksittäinen
Veljen nimiGilmher Croes
Kengännumero9 USA
YouTube-kanavaCROESBROS
NettovarallisuusNoin 500 000 dollaria

Jayden Croesin tyttöystävä

Kuka on Jayden Croesin nykyinen tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut oivalluksia romanttisesta elämästään. Hän on erittäin keskittynyt uraansa näinä hetkinä. Hän ei myöskään ole paljastanut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Jayden Croesin perhe

Hän on hyvin lähellä perhettään. Hänen isänsä nimi on Gilbert Croes ja äidin nimi on Susanne Croes. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on Gilmher Croesin pikkuveli, ja hänellä on myös Roxanne-niminen sisar. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu ja käy lukiossaan.

Jayden Croesin ura

Hän nosti mainetta verkkoesiintymistään ja etenkin TikTok-videoista. Hänellä on myös valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla.

Jayden Croesin nettoarvo

Kuinka paljon Jayden Croesin nettovarallisuus on? Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria. Sosiaalinen media on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän ansaitsee myös kohtuullisen summan rahaa mainostajiltaan ja sponsoreiltaan.

Faktaa Jayden Croesista

  1. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  2. Hän on usein aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  3. Hän rakastaa sisällön luomista youtube-kanavalleen.
  4. Hänellä on miljoonia tilaajia CroesBros-kanavallaan, joka on kerännyt miljoonia seuraajia erittäin lyhyessä ajassa.
  5. Hänen ensimmäinen videonsa nimeltä "DISCUSSING OVER YOUTUBE l CROESBROS", joka on kerännyt yli 6 miljoonaa katselukertaa.
  6. Hän on hyvin lähellä veljeään.
  7. Hän on myös tatuointien ystävä.
  8. Hänellä on yli 944 000 seuraajaa instagram-tilillään elokuussa 2020.
  9. Hän on myös fitnessfriikki.
  10. Hän ja hänen veljensä yrittävät usein uusia haasteita yhdessä.

Lue myös: Abby Roberts (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, perhe, ura, nettoarvo, tosiasiat

Lue myös: Undos (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit