Kelianne Stankus Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus: 10 faktaa hänestä

Kelianne Stankus on yhdysvaltalainen voimistelija, näyttelijä ja tanssija. Hänet tunnetaan Acrobots-ryhmän jäsenenä, joka suorittaa rutiineja hoverboardeilla. Hän ohjasi ja esiintyi heidän rutiinissaan Justin Bieberin "Sorrylle", joka ylitti yli 2 miljoonaa katselukertaa YouTubessa. Tämän lisäksi hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Viritä biossa!

Kelianne Stankus Pituus & Paino

Kuinka pitkä Kelianne Stankus on? Hän on fitnessfriikki ja ylläpitää kehoaan täysillä. Hän seisoo 5 jalkaa 4 tuumaa tai muuten 1,63 metrin korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-24-37 tuumaa. Hän käyttää 33 C:n rintaliivit. Lisäksi hänellä on tummanruskeat hiukset ja ruskeat silmät.

Kelianne Stankus Ikä, elämä ja perhe

Kuinka vanha on Kelianne Stankus? Hän syntyi 29. maaliskuuta 1996 Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä hän on 24-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen isänsä nimeltä Kelly ja äiti nimeltä Leanne. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi sisarusta, Cody ja Lucas.

Kelianne Stankus poikaystävä

Kuka on Kelianne Stankuksen nykyinen poikaystävä? Hän seurustelee hänen toverinsa Chase Mattsonin kanssa. Lisäksi hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Vapaa-ajallaan hän viettää mielellään aikaa poikaystävänsä ja lemmikkikoiran kanssa.

Kelianne StankusWikipedia
NimiKelianne Stankus
AmmattiVoimistelija, näyttelijä, tanssija,

Sosiaalisen median persoonallisuus

Ikä24-vuotias
Korkeus5 jalkaa 4 tuumaa
Paino121 lbs (55 kg)
Kuvatilastot34-24-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Hiusten väriTumman ruskea
Silmien väriRuskea
Kengännumero6 USA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
PoikaystäväChase Mattson
Ex-poikaystävä1. Tayler Holder (huhuttu)

2. Zach Cox

NettovarallisuusNoin 400 000 dollaria
SyntymäpalatsiYhdysvallat
koulutusPaikallinen lukio

Kelianne Stankus Ura ja nettovarallisuus

San Josessa vuonna 2011 hän oli Yhdysvaltain kansallisen akrobatiavoimistelujoukkueen jäsen, kilpailemassa ja Floridassa vuonna 2012. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään. Hänellä on siellä miljoonia käyttäjiä. Hän jakaa usein kuumat ja sopivat kuvansa faneilleen. Hän on myös suosittu TikTokissa. TikTokissa hän lataa lyhyttä akrobaattista sisältöä ja ylitti yli 6,7 miljoonan fanin. Hän ja Acrobots esittivät rutiininsa "Sorry"-kappaleeseen myös The Ellen DeGeneres Showssa.

Kuinka paljon Kelianne Stankuksen nettovarallisuus on? Hänen nettovarallisuutensa on noin 400 000 dollaria. Sosiaalisessa mediassa esiintyminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän ansaitsee myös kunnollisen summan neuvonantajilta ja sponsoreilta.

10 faktaa Kelianne Stankuksesta

  1. Hän on myös Hype Housen jäsen.
  2. Viime aikoina hän on saanut entistä enemmän vetovoimaa verkossa superhienon poikaystävänsä ansiosta, joka on malli ja kahden lapsen isä.
  3. Keliannen huhuttiin aiemmin seurustelevan YouTuber Tayler Holderin kanssa.
  4. Ennen Chasea Kelianne seurusteli 22-vuotiaan mallin Zach Coxin kanssa ja käsitteli heidän alullepanoansa eroa viime marraskuussa 2019.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  6. Hänellä on miljoonia faneja sosiaalisessa mediassa.
  7. Lapsuudesta lähtien hän oli erittäin intohimoinen tanssimiseen, näyttelemiseen ja laulamiseen.
  8. Hän on hyvin lähellä perhettään ja sisaruksiaan.
  9. Musta ja pinkki ovat hänen lempiväriään.
  10. Hän ottaa ruokavalioonsa erittäin ravitsevia ja terveellisiä ruokia.

Lue myös: PrettyLuhHazel (Tanssija) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit