Charlotte Tilbury (meikkitaiteilija) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettoarvo, tosiasiat

Charlotte Tilbury on brittiläinen meikkitaiteilija, meikki- ja ihonhoitobrändinsä Charlotte Tilbury Beauty Ltd:n perustaja, puheenjohtaja, presidentti ja luova johtaja. Hän on ystävällinen ihminen, joka ei koskaan satuta ketään vapaaehtoisesti. Hän on optimistinen ja intohimoinen kaikkeen mitä tekee. Harrastuksistaan ​​kysyttäessä hän kuitenkin sanoi, että hän pitää itseään melko tylsänä, mutta rakastaa kuunnella musiikkia ja käydä konserteissa. Lisäksi hän on myös brittiläinen Vogue Contributing Beauty Editor ja Global Ambassador for Women for Women International. Viritä elämäkertaan ja tutustu Charlotte Tilburyn Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Charlotte Tilbury Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Charlotte Tilbury? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-32-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Charlotte Tilburyn ikä

Kuinka vanha on Charlotte Tilbury? Hänen syntymäpäivänsä osuu 10. helmikuuta 1973. Hän on 47-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Englannissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. 13-vuotiaana Charlotte muutti takaisin Lontooseen sisäoppilaitokseen, jossa hän alkoi kokeilla meikkiä.

Lue myös: Kailin Chase (meikkitaiteilija) Bio, Aviomies, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Charlotte TilburyWiki/Bio
Oikea nimiCharlotte Tilbury
NimimerkkiCharlotte
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä47-vuotias
Syntymäpäivä10. helmikuuta 1973
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-32-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Lapset2
Aviomies/puolisoGeorge Waud
Nettovarallisuusnoin 3,5 miljoonaa dollaria (USD)

Charlotte Tilburyn aviomies

Kuka on Charlotte Tilburyn aviomies? Hän on naimisissa elokuvatuottaja George Waudin kanssa kesäkuussa 2014. Pariskunnalla on kaksi poikaa. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli näyttelijä Charles Forbesin kanssa, josta hän erosi vuonna 2006. Hänellä oli Charlesin kanssa poika nimeltä Flynn.

Lue myös: Ashley Strong (meikkitaiteilija) Bio, Poikaystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Charlotte Tilburyn nettoarvo

Mikä on Charlotte Tilburyn nettovarallisuus? Vuonna 2013 Charlotte Tilbury lanseerasi oman kauneusbrändin, jossa on ihonhoito- ja meikkivalikoima, Charlotte Tilbury Beauty Ltd. Selfridgesissä Lontoossa. Hän on työskennellyt lukuisten julkkisten kanssa, mukaan lukien A-listan, kuten Kate Moss, Kim Kardashian ja Gisele Bundchen. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3,5 miljoonaa dollaria (USD).

Charlotte Tilburyn faktat

  1. Charlotte Tilbury ilmoitti yhteistyöstään espanjalaisen muoti- ja tuoksuvoiman Puigin kanssa kesäkuussa 2020.
  2. Googlen vuoden haetuin meikkitaiteilija ja Allure-lukijoiden suosikkimeikkitaiteilija 2020 on Charlotte Tilbury.
  3. Hän ja hänen vanhempansa muuttivat Ibizalle, kun hän oli yhdeksän kuukauden ikäinen.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  5. Bold Red huulipuna on hänen suosikkinsa.

Lue myös: Nikkie De Jager (meikkitaiteilija) Wiki, elämäkerta, pituus, paino, ikä, poikaystävä, nettoarvo, ura, tosiasiat

Uusimmat viestit