Zahra Schreiber (Paini) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Zahra Schreiber on amerikkalainen malli ja amerikkalainen ammattipaini. Hän on aiemmin allekirjoitettu WWE NXT:n kanssa. Hän on myös aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani. Viritä elämäkertaan ja tutustu Zahra Schreiberin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Zahra Schreiber Korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Zahra Schreiber on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 pitkänä tai muuten 1,73 metrin tai 173 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 54 kg tai 120 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Zahra Schreiberin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Zahra Schreiberin ikä

Kuinka vanha on Zahra Schreiber? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. huhtikuuta 1988. Hän on 32-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Zahra Schreiberin perhe

Zahra Schreiberin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Schreiber on todennut aiemmin, että hän on cherokee-kunnollinen. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän on valmistunut House of Truth Wrestling Schoolista, jota johtavat Truth Martini ja Jimmy Jacobs. Hän asuu tällä hetkellä Saginaw'ssa, Michiganissa.

Lue myös: Nikki Bella (Paini) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Lapset, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Zahra Schreiber Wiki

Zahra SchreiberWiki/Bio
Oikea nimiZahra Schreiber
NimimerkkiZahra
Kuuluisa AsMalli, painija
Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä18. huhtikuuta 1988
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Painonoin 54 kg (120 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Zahra Schreiberin poikaystävä

Kuka on Zahra Schreiberin poikaystävä? Kuuma ja upea painija Zahra Schreiber on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Toni Storm (Paini) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Zahra Schreiberin nettoarvo

Kuinka paljon Zahra Schreiberin nettovarallisuus on? Schreiber kokeili yritystä ensimmäisen kerran maaliskuussa 2014, minkä jälkeen hän sai toisen kokeen kesällä 2014. Paini on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Zahra Schreiberin tosiasiat

  1. Zahra Schreiber teki virallisen debyyttinsä kehäkuuluttajana live-esityksissä Dasha Fuentesin rinnalla.
  2. Tämän jälkeen hänelle annettiin virallinen rooli, ja hänestä tuli Sami Callihanin manageri. Hän debytoi Fort Piercessä, FL:ssä 29. elokuuta 2015 live-esityksessä hänen sisarensa roolissa.
  3. WWE julkaisi Schreiberin 31. elokuuta 2015.
  4. Toukokuussa 2015 Schreiber mursi solisluunsa ja joutui siksi jäämään harjoitteluun muutaman kuukauden ajaksi.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Alexa Bliss (Paini) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found