Rony Abovitz (Yrittäjä) Nettovarallisuus, Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Perhe, Ura, Faktat

Rony Abovitz on amerikkalainen yrittäjä. Hän perusti MAKO Surgical Corp.:n. Tämän lisäksi Abovitz on Mixed Todellisuus -yhtiön Magic Leapin perustaja ja toimi sen toimitusjohtajana sen perustamisesta vuonna 2010. Viritä biosta ja tutustu Rony Abovitzin Wikipediasta, elämästä, iästä, pituudesta ja painosta. , vaimo, nettovarallisuus, perhe, ura ja monia muita faktoja hänestä!

Rony Abovitzin pituus ja paino

Kuinka pitkä Rony Abovitz on? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 139 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Rony Abovitzin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Rony Abovitz? Hän on syntynyt vuonna 1971. Tällä hetkellä hän on 49-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän kuuluu ortodoksiseen juutalaisperheeseen. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen vanhempansa muuttivat Israelista Clevelandiin, Ohioon vuonna 1962. Abovitzin isä työskenteli kiinteistöalalla ja hänen äitinsä oli taiteilija. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu. Hän opiskeli Miamin yliopistossa.

Lue myös: Norma Gigaba (Yrittäjä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Ura, Faktat

Rony AbovitzWiki/Bio
Oikea nimiRony Abovitz
NimimerkkiRony
Kuuluisa AsYrittäjä
Ikä49-vuotias
Syntymäpäivä1971
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 65 kg (139 lbs)
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7 (USA)
LapsetJoo
Vaimo/puolisoNaimisissa
Nettovarallisuusnoin 4,5 miljardia dollaria

Rony Abovitzin nettoarvo

Mikä on Rony Abovitzin nettovarallisuus? Hänen yrityksensä MAKO osti Stryker Corporationin vuonna 2013 1,65 miljardilla dollarilla. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 4,5 miljardia dollaria.

Lue myös: Hope Hicks (yrittäjä) Wiki, elämäkerta, pituus, paino, ikä, nettovarallisuus, poikaystävä, perhe: 10 faktaa hänestä

Rony Abovitzin vaimo

Kuka on Rony Abovitzin vaimo? Hän on naimisissa oleva mies, mutta hänen vaimonsa nimi ei ole julkisesti tiedossa. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tiedetä.

Rony Abovitzin faktat

  1. Vuonna 2011 Abovitz perusti virtuaalitodellisuusyrityksen nimeltä Magic Leap, joka sijaitsee Floridassa.
  2. Lisäksi vuonna 2017 Abovitz puhui Black Tech Weekin vuosikonferenssissa, jossa hän jakoi joitain tavoitteistaan ​​Magic Leap -yritykselle.
  3. Myöhemmin, helmikuussa 2018, hän puhui Recoden Code Media -konferenssissa yrityksensä kehittämästä lisätyn todellisuuden teknologiasta.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Lewis Howes (yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Faktat, Lainaukset

Uusimmat viestit