Jeffrey Shih (Trump) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Trumpin oikea nimi on Jeffrey Shih, joka on amerikkalainen videopelien ammattipelaaja. Hän on yksi parhaista Hearthstonen kilpailijoista Pohjois-Amerikassa. Hän on tunnettu pelitaidoistaan. Shih valmistui New Yorkin yliopistosta vuonna 2009. Blizzard 2013 Stream Awardsissa Shih voitti "Most Educational Stream" -kategorian. Tämän lisäksi hän on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Trumpin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Trumpin pituus ja paino

Kuinka pitkä Trump on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Carl Azuzin korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös ylläpitänyt lihaksikasta vartaloa, jonka keskimääräinen paino on 67 kg tai 147 lbs. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Trumpin ikä

Kuinka vanha Trump on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. kesäkuuta 1987. Hän on 33-vuotias. Hänen horoskooppi on Syöpä. Hän syntyi Bay Areassa, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Ryan Trahan (YouTuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Trump Wiki

ValttiWiki/Bio
Oikea nimiJeffrey Shih
NimimerkkiValtti
Kuuluisa AsPelaaja, Youtuberi,

Sosiaalisen median tähti

Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä28. kesäkuuta 1987
SyntymäpaikkaBay Area, Kalifornia
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 67 kg (147 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Trumpin tyttöystävä

Kuka on Trumpin tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Trump on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja seurusteluelämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittailuelämästään, huhutaan, että hän seurustelee tyttöystävänsä kanssa pitkään. Lisäksi huhut ovat, että hän on jo kihloissa salaisen tyttöystävänsä kanssa. Trump ei kuitenkaan ole vahvistanut huhua.

Trumpin nettoarvo

Kuinka paljon Trumpin nettovarallisuus on? Pelaaminen on hänen tärkein tulonlähde. Heinäkuussa 2014 Trump liittyi Team SoloMidiin. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Trumpin perhe

Trumpin isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu. Shih valmistui New Yorkin yliopistosta johtamisen ja rahoituksen kandidaatin tutkinnosta vuonna 2009.

Trumpin faktat

  1. Trumpiin vaikutti myös Donald Trumpin katselu tosi-tv-ohjelmassa The Apprentice.
  2. Hän sijoittui toiseksi "Favorite Hearthstone Stream" -kategoriassa.
  3. Hän jätti Team SoloMidin maaliskuussa 2017 ja teki sopimuksen Tempo Stormiin joukkueen pelaajana ja sisällöntuottajana.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Danny Gonzalez (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Vaimo, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit