Julia Antonelli (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Julia Antonelli on näyttelijä ja laulaja. Hän mainostettiin tähteeksi saatuaan Jessie Novoan roolin Nickelodeonin hittisarjassa Every Witch Way. Lisäksi vuonna 2020 hän aloitti Wheezie Cameronin roolin Netflix-sarjassa Outer Banks. Hän on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Julia Antonellin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Julia Antonelli Ikä

Kuinka vanha on Julia Antonelli? Hän syntyi 7. toukokuuta 2003 Virginiassa. Hän on 17-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Julia Antonelli Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Julia Antonelli? Hän seisoo 5 jalkaa 2 korkeana tai 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Julia Antonellin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 30-26-34 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 28 C.

Julia-Antonelli-ikäinen

Lue myös: Ella Anderson (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Julia Antonelli Wiki

Julia AntonelliWiki/Bio
Oikea nimiJulia Antonelli
NimimerkkiJulia
Kuuluisa AsNäyttelijä, laulaja,

Sosiaalisen median tähti

Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä7. toukokuuta 2003
SyntymäpaikkaVirginia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,62 m)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatnoin 30-26-34 tuumaa
Rintaliivikupin koko28 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Julia Antonelli poikaystävä

Kuka on Julia Antonellin poikaystävä? Kuuma ja upea näyttelijä Julia Antonelli on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Julia Antonellin nettoarvo

Kuinka paljon Julia Antonellin nettovarallisuus on? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hän näytteli samaa roolia kuin Jessie W.I.T.s Academyssa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Julia Antonellin perhe

Julia Antonellin äiti hoitaa hänen sosiaalista mediaansa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi veli. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Julia Antonelli Faktat

  1. Julia Antonelli on näyttelijä, joka tunnetaan elokuvista Outer Banks (2020), Billions (2016) ja WITS Academy (2015).
  2. Hän tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa.
  3. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä.
  4. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Indi Star (näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found