Kate Bock (Kevin Love Girlfriend) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Kate Bock on kanadalainen malli, joka tunnetaan esiintymistään Sports Illustrated Swimsuit Issue -lehdessä vuodesta 2013 lähtien. Hän nousi virukselle seurusteltuaan NBA-pelaaja Kevin Loven kanssa vuonna 2016. Hän poseeraa myös kuuluisille brändeille, kuten Victoria’s Secretille, Ellelle ja Maximille. Tämän lisäksi hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Viritä elämäkertaan ja tutustu Kate Bockin Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, nettoarvoon ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Kate Bock Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Kate Bock on? Hän seisoo 5 jalan 8 korkeudella tai 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset.

Kate Bockin ikä

Kuinka vanha on Kate Bock? Hänen syntymäpäivänsä osuu 30. tammikuuta 1993. Tällä hetkellä hän on 27-vuotias. Hänellä on Kanadan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Vancouverissa, Kanadassa.

Kate BockWiki/Bio
Oikea nimiKate Bock
NimimerkkiKate
Kuuluisa As1. Malli

2. NBA-pelaajan tyttöystävä

Kevin Love

Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä30. tammikuuta 1993
SyntymäpaikkaVancouver, Kanada
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväKevin Love (NBA-pelaaja)
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Kate Bockin poikaystävä

Kuka on Kate Bockin poikaystävä? Lokakuusta 2020 lähtien Bockilla on ollut romanttinen yhteys amerikkalaisen koripalloilijan Kevin Loven kanssa vuodesta 2016. Hänen aikaisemman seurusteluhistoriansa mukaan se ei ole julkisesti tiedossa.

Kate Bockin perhe

Kate Bock syntyi Vancouverissa, Kanadassa. Bock valmistui West Vancouverin lukiosta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Catherine Halliday (Lewis Capaldin tyttöystävä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Faktat

Kate Bockin ura

12-vuotiaana Bock löydettiin paikallisesta uima-altaasta. Valmistuttuaan hän muutti Pariisiin. Hän puhuu ranskaa sujuvasti. Uransa aikana Bock esiintyi aikakauslehdissä, kuten Maxim ja Elle, sekä Ocean Driven, Fitnessin, Elle Canadan ja Maximin kansissa. Hän esiintyi vuoden 2020 numeron kannessa Jasmine Sandersin ja Olivia Culpon kanssa. Hän toimi myös mallina Victoria's Secretille. Vuonna 2011 Bock esiintyi The Lonely Island -komediaryhmän kappaleen Jack Sparrow musiikkivideossa.

Kate Bockin nettoarvo

Mikä on Kate Bockin nettovarallisuus? Mallityö on hänen ensisijainen tulonlähde. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Kate Bockin faktat

 1. Malli esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitteli kameraa kiihkeästi.
 2. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 3. Hän on entinen Miss Georgia, joka säännöllisesti välähti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 4. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
 5. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
 7. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 8. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 9. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 10. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 11. Sininen on hänen lempivärinsä.
 12. Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Lizzy Yu (Gaten Matarazzo Lover) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found