Madeline Slattery (Journalisti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Treffit, Perhe, Faktat

Madeline Slattery on australialainen toimittaja ja tv-persoona. Tällä hetkellä hän työskentelee The Nine Networkin Channel 9:ssä. Hän suoritti radio- ja radio-opinnot Royal Melbourne Institute of Technologysta (RMIT). Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Madeline Slatteryn Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, suhteesta, treffeistä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Madeline Slattery Korkeus & Paino

Kuinka pitkä Madeline Slattery on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää 35 C:n rintaliivit.

Madeline Slattery Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Madeline Slattery? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on 27-vuotias. Hänellä on Australian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Madeline Slattery koulutus

Madeline Slattery osallistui Our Lady of Sion Collegeen, joka on vain tyttöjen katolinen koulu, joka sijaitsee Box Hillissä, Melbournessa. Hän valmistui vuonna 2008. Myöhemmin hän opiskeli Royal Melbourne Institute of Technologyssa (RMIT), jossa hän opiskeli broadcast-journalismia.

Lue myös: Geneive Abdo (toimittaja) Nettovarallisuus, Puoliso, Ikä, Pituus, Paino, Bio, Wiki, Ura, Faktat

Madeline Slattery Wiki

Madeline SlatteryWiki/Bio
Oikea nimiMadeline Slattery
NimimerkkiMadeline
Kuuluisa AsToimittaja
Ikä27-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko35 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNaimaton
Nettovarallisuus200 000 dollaria (USD)

Madeline Slattery Deittailu, suhde ja poikaystävä

Kuka on Madeline Slatteryn poikaystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole miestä toistaiseksi. Madeline Slattery on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa poikaystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa.

Lue myös: Akilah Johnson (Journalisti) Bio, Wiki, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Faktat

Madeline Slatteryn ura ja nettoarvo

Mikä on Madeline Slatteryn nettoarvo? Tammikuusta 2014 lähtien Madeline on työskennellyt Nine Network Australian Channel 9 -kanavalla. Joulukuusta 2011 tammikuuhun 2014 hän työskenteli Southern Cross Austereo -mediaverkostossa toimittajana. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Madeline Slattery Facts

  1. Madeline Slatterylla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hänen perhetaustansa ei ole tiedossa. Joten hänen vanhemmistaan, perheistään ja ystävistään ei myöskään tiedetä yksityiskohtia.
  4. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hänellä on myös sisaruksia.
  6. Tiedetään vain, että hänellä on nuorempi sisko, jonka nimi on Eloise Slattery.

Lue myös: Joss Fong (Journalisti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found