Bobby Lee (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Vaimo, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Bobby Lee on tunnettu korealainen amerikkalainen näyttelijä, koomikko ja podcaster. Hänet tunnetaan parhaiten mieleenpainuvista sketseistä komediaohjelmassa MadTV vuosina 2001–2009. Hän aloitti viikoittaisen podcastin nimeltä TigerBelly, ja hänellä on tällä hetkellä yli 472 000 tilaajaa ja yli 87 miljoonaa katselukertaa YouTubessa. Leen korealaiset amerikkalaiset vanhemmat omistivat vaatekauppoja sekä Escondidossa että Encinitasissa Kaliforniassa. Lisäksi Lee näytteli ABC:n yhden kameran sitcom-sarjassa Splitting Up Together yhdessä Jenna Fischerin ja Oliver Hudsonin kanssa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Bobby Leen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, vaimosta, perheestä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Bobby Leen pituus ja paino

Kuinka pitkä on Bobby Lee? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 66 kg tai 138 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 7,5 US.

Bobby Lee Age

Kuinka vanha on Bobby Lee? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. syyskuuta 1971. Tällä hetkellä hän on 49-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi San Diegossa, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Bobby Leen vaimo

Kuka on Bobby Leen vaimo? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Brady Noon (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Bobby LeeWiki/Bio
Oikea nimiRobert Young Lee Jr.
NimimerkkiBobby Lee
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä49-vuotias
Syntymäpäivä17. syyskuuta 1971
SyntymäpaikkaSan Diego, CA
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 66 kg (138 lbs)
Kehon mitatnoin 46-34-40 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero7,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
Vaimo/puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,5 miljoonaa dollaria (USD)

Bobby Lee Net Worth

Mikä on Bobby Leen nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänellä oli päärooli NBC:n Animal Practice -elokuvassa (2012). Hän alkoi tehdä amatöörikomediaa Comedy Storessa San Diegossa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,5 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Cody Fern (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettovarallisuus, kansallisuus: 10 faktaa hänestä

Bobby Leen perhe

Bobby Lee syntyi Robert Young Lee, Jr. San Diego Countyssa Kaliforniassa vanhemmille Jeanie ja Robert Lee. Hän ja hänen nuorempi veljensä varttuivat Powayssa, Kaliforniassa. Lee kävi Painted Rock Elementary Schoolissa.

Bobby Leen ura

Bobby Lee työskenteli eri tehtävissä kahviloissa ja ravintoloissa ennen kuin aloitti uransa komedian parissa. Hän päätti kokeilla stand-upia erään heidän amatööri-iltansa aikana. Leen tiedetään sisällyttävän perheensä joihinkin töihinsä; hänen nuorempi veljensä on esiintynyt useissa ei-puhuvissa rooleissa MADtv:ssä. Vuonna 2013 hän isännöi 9. MusiCares MAP Fund Benefit Concertia vuonna 2013. Vuonna 2020 Lee aloitti Bad Friends -podcastin isännöinnin Andrew Santinon kanssa.

Bobby Leen tosiasiat

  1. Bobby Lee on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, ja hänellä on siellä valtava fani.
  2. Lee on myöntänyt useissa haastatteluissa, että hänen vanhempansa olivat toivoneet hänen jatkavan perheyrityksessä.
  3. Leen tiedetään sisällyttävän perheensä joihinkin töihinsä.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän on hyvin lähellä perhettä ja sisaruksiaan ja tällä hetkellä heidän kanssaan Los Angelesissa.

Lue myös: Diego Velazquez (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found