Jeffree Star (yrittäjä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Seksuaalisuus, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Perhe, Faktat

Kuka on Jeffree Star? Hän on amerikkalainen Gender-tajuttu laulaja, muotisuunnittelija, DJ, yrittäjä ja esiintyjä, joka julkaisi albuminsa Beauty Killer vuonna 2009. Hän on myös lahjakas meikkitaiteilija. Hänen jeffreestar-tilillään on kauneusnäköjä ja tutoriaaleja, joilla on yli 17 miljoonaa tilaajaa. . Hänellä on myös oma meikkisarja, Jeffree Star Cosmetics, joka on Forbesin mukaan ansainnut 18 miljoonaa dollaria pelkästään hänen YouTube-yrityksistään. Se riitti tehdäkseen hänestä viidenneksi parhaiten palkatun YouTube-tähden joulukuussa 2018.

Hän julkaisi ensimmäisen ja ainoan studioalbuminsa Beauty Killer, joka sisälsi kappaleita, kuten ”Lollipop Luxury”, jossa mukana Nicki Minaj. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa Instagram-tilillään. Vuodesta 2020 lähtien hänellä on Instagram-tilillään yli 14 miljoonaa seuraajaa. Hänen isänsä Jeffrey Lynn Steininger Sr [10] teki itsemurhan Starin ollessa kuusivuotias ja hänet kasvatti myöhemmin yksin hänen äitinsä. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Jeffree Starin iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, seksuaalisuudesta, nettovarallisuudesta, urasta, perheestä ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Jeffree Star Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Jeffree Star? Hän seisoo 6 jalkaa pitkällä tai muuten 1,85 metrin tai 185 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hänen kehon tilastot ovat 44-32-38 tuumaa. Hän on myös fitnessfriikki ja myös voimistelija. Hänellä on pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Jeffree tähtiWiki/Bio
Oikea nimiJeffrey Lynn Steininger Jr.
NimimerkkiJeffree tähti
Kuuluisa AsYrittäjä, sosiaalisen median tähti
Ikä34-vuotias
Syntymäpäivä15. marraskuuta 1985
SyntymäpaikkaHuntington Beach, CA
ZodiacSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SeksuaalisuusHomo
SukupuoliUros
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,85 m (6 jalkaa)
Painonoin 68 kg (149 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10,5 (USA)
PoikaystäväNathan Schwandt
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 18 miljoonaa dollaria (USD)

Jeffree Star Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Jeffree Star? Hän syntyi 15. marraskuuta 1985 Huntington Beachissä, Kaliforniassa. Tällä hetkellä hän on 34-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän muutti kaupunkiin lukion jälkeen jatkaakseen uraansa muodin ja musiikin parissa. Hänen äitinsä nimeltään Marra Shubyann Lindstrom Steininger ja isä nimeltä Jeffrey Lynn Steininger Sr. Hän muutti Los Angelesiin lukion valmistuttuaan elättäen itsensä erilaisilla meikkaus-, malli- ja musiikkitöillä. Myöhemmin hän muisteli viettäneensä aikaansa viikonloppuisin käyttämällä väärennettyä henkilötodistusta osallistuakseen Hollywoodin klubeihin, joissa julkkikset palkkasivat hänet meikkitöihin koteihinsa.

Jeffree Star Seksuaalisuus ja poikaystävä

Mitä tulee seksuaalisuuteen, Jeffree Star on avoimesti homo. Hän oli suhteessa suositun Instagrammerin Nathan Schwandtin kanssa. Pariskunta seurusteli vuosina 2015-2020. Lisäksi Star väittää, ettei juo alkoholia, polta tupakkaa tai käytä kovia huumeita, vaikka hän polttaa kannabista.

Jeffree Star Ura ja Net Worth

Kuinka paljon Jeffree Starin nettoarvo on? Hän on esiintynyt Good Charlotten musiikkivideoissa sekä useissa jaksoissa TV-sarjassa LA Ink. Hän on työskennellyt AFI-yhtyeen Davey Havokin kanssa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arvioitu yli 18 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Jeffree Starista

  1. Star käytti suosittua sosiaalisen verkostoitumisen verkkosivustoa MySpacea edistääkseen sekä musiikki- että muotisuunnittelijan uraansa.
  2. Hän esiintyi Keshan musiikkivideon toisessa versiossa hänen singlensä "Take It Off" vuonna 2010.
  3. Star pyysi anteeksi, kun kuvat ja arkisto hänen entisestä verkkosivustostaan ​​"Lipstick Nazi" ilmestyi uudelleen kesäkuussa 2020.
  4. Hän perusti verkkokaupan meikkibrändinsä Jeffree Star Cosmeticsin vuonna 2014.
  5. Star sai myös mainetta yhtenä suosituimmista riippumattomista artisteista, ja päivittäiset sijoitukset sijoittivat hänet MySpacen kärkeen.

Tiivistettynä

Hänen oikea nimensä on Jeffrey Lynn Steininger Jr., joka tunnetaan ammattimaisesti nimellä Jeffree Star. Hän on amerikkalainen yrittäjä, YouTuber ja laulaja sekä Jeffree Star Cosmeticsin perustaja ja omistaja. Valkoinen on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Elsy Guevara (Instagram Star) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit