Larsa Pippen (Scottie Pippenin entinen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Larsa Pippen on yhdysvaltalainen reality-tähti. Hän mainostettiin tähdeksi Bravo-tosi-sarjan The Real Housewives of Miamin näyttelijäjäsenenä. Hänet tunnetaan myös NBA-tähti Scottie Pippenin ex-vaimona. Hän on amerikkalainen entinen koripalloilija. Viritä elämäkertaan ja tutustu Larsa Pippenin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, lapsiin, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Larsa Pippen pituus ja paino

Kuinka pitkä on Janice Griffith? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki.

Larsa Pippen Ikä

Kuinka vanha on Larsa Pippen? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. heinäkuuta 1974. Hän on 46-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Chicagossa, IL.

Larsa Pippenin perhe

Larsa Pippenin isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hän kuuluu syyrialais-libanonilaisperheeseen. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän on suorittanut valtiotieteen kandidaatin tutkinnon Illinoisin yliopistosta.

Lue myös: Teresa Giudice (Todelliset kotiäidit) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Tyttäret, Perhe, Faktat

Larsa PippenWiki/Bio
Oikea nimiLarsa Pippen
NimimerkkiLarsa
Kuuluisa AsTosi-shown tähti
Ikä46-vuotias
Syntymäpäivä6. heinäkuuta 1974
SyntymäpaikkaChicago, IL
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
Lapset1. Scotty Jr.

2. Preston

3. Justin

4. Sofia

Aviomies/puolisoScottie Pippen (eronnut)
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Larsa Pippen aviomies

Kuka on Larsa Pippenin aviomies? Hän solmi NBA-pelaaja Scottie Pippenin kanssa vuonna 1997. Heillä oli neljä lasta nimeltä Scotty Jr., joka syntyi vuonna 2000, Preston, joka syntyi vuonna 2002, Justin, joka syntyi vuonna 2005, ja sitten tytär Sophia syntyi vuonna 2008. pari erosi vuonna 2018. Pariskunnan tytär Sophia esiintyi Dancing with the Stars: Juniors -elokuvan ensimmäisellä kaudella.

Larsa Pippenin nettoarvo

Mikä on Larsa Pippenin nettovarallisuus? Tosi-tv-ohjelmat ovat hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Elissa Slater (Reality Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Larsa Pippenin ura

Larsa Pippen on sosiaalisen median tähti. Hän aloitti uransa mahdollisimman nuorina 18-vuotiaana vuonna 2013. Hän on myös kuntovalmentaja. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagramissa ja yli 600 000 seuraajaa Twitterissä. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Larsa Pippen Faktat

  1. Larsa Pippen näytti lumoavalta, kun hän astui äskettäin ulos kavereiden kanssa.
  2. Tv-tähti valitsi tilaisuuteen jotain villiä ja yhdisteli leopardikuvioisen minimekon ja perspex-pumput.
  3. Leopardikuvio on tällä kaudella kaikkialla, joten Larsan mekko on trendikkäitä.
  4. Se on verkko-yhtiöltä PrettyLittleThing, ja se on vain 18 puntaa, todella edullinen ostos!
  5. Mekossa on dramaattinen bodycon-viimeistely ja söpöt kirkkaat olkaimet, jotka luovat bandeau-efektin. Siitä saa varmasti enemmän kuin muutama kohteliaisuus.
  6. Hän esitteli säännöllisesti jalkojaan niukka asussa, joka myös esitteli hänen dekolteensa.
  7. Hän on Kim Kardashianin entinen paras ystävä.
  8. Äskettäin hänen Los Angelesin kotinsa oli ryöstetty hänen vieraillessaan Miamissa.

Lue myös: Kristen Tuff Scott (Reality Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit