Natalia Diamante Bryant (Kobe Bryantin tytär) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Sisarukset, Vanhemmat, Faktat

Natalia Diamante Bryant (s. 19. tammikuuta 2003) on yhdysvaltalainen lentopalloilija, jonka kotipaikka on Los Angeles, Kalifornia. Hän oli Kobe Bryantin (NBA-tähtipelaaja) vanhempi tytär. Natalian sisar Gianna ja isä kuolivat helikopterionnettomuudessa. Äskettäisen MTO News -raportin mukaan useat ammattilaisurheilijat lähettivät Vanessa Bryantille viestin Instagramissa NBA-legenda Kobe Bryantin kuoleman jälkeen ja pyysivät Vanessaa treffeille.

Lisäksi 26.1.2020 Bryant oli matkalla Mamba Academyyn Gianan ja seitsemän muun kanssa, kun heidän helikopterinsa syöksyi maahan. Kaikki kyydissä olleet saivat surmansa. Kuolleiden joukossa olivat Giannan joukkuetoveri Alyssa Altobelli ja hänen vanhempansa, Keri ja John Altobelli, koripallovalmentaja Christina Mauser, Giannan joukkuetoveri Payton Chester ja hänen äitinsä Sarah sekä lentäjä Ara Zobayan.

Ikä, pituus, paino ja kehon mitat

Natalia Diamante Bryant on 17-vuotias. Natalia näyttää perineen upeat geenit pituusosaston suhteen. Hänen isänsä kohoaa monien painijien yläpuolelle, ja hänen runkonsa on tunnistettavissa oleva ominaisuus. Natalia Diamante Bryantin korkeus on 5 jalkaa 10 tuumaa (1,77 m), mikä on loistava runko urheilijalle. Hän painaa noin 59 kg tai 130 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-25-36 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 B. Hän kehui myös upeaa vartaloaan. Hänen ruumiinsa on hänen suurin voimavaransa. Hän pitää kunnossa kuntoilemalla säännöllisesti. Hänen silmiensä väri on musta ja silkkinen ja pitkät mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki ja ylläpitää vartaloaan ja hiuksiaan syömällä vihreitä ja terveellisiä kasviksia päivittäisessä ruokavaliossaan.

Natalia Diamante Bryantin perheen kuolema

Lue myös: Briana Evigan (näyttelijä) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

26. tammikuuta 2020 Bryantin 41-vuotias isä Kobe Bryant ja 13-vuotias sisar Gianna kuolivat helikopterionnettomuudessa Calabasasin lähellä Kaliforniassa. Hänen isänsä, sisarensa Gianna ja seitsemän muuta menehtyivät traagisessa helikopteri-onnettomuudessa. Bryantista jäivät hänen vaimonsa Vanessa ja kolme muuta tytärtä, Natalia, Bianka ja Capri. Viimeaikaisten raporttien mukaan Vanessa Bryantin Instagramin DM-viestit ovat täynnä tekstejä eri urheilijoilta, joissa on treffiehdotuksia Vanessalle, joka on nyt Bryantin 600 miljoonan dollarin imperiumin ainoa perijä. Bryant ja hänen tyttärensä olivat yhdeksän uhrin joukossa, jotka menettivät henkensä 26. tammikuuta traagisessa helikopterionnettomuudessa. Kobe oli 41-vuotias ja Gianna 13-vuotias. Vanessa Bryant nosti viime kuussa laittoman kuolemanoikeudenkäynnin helikopteriyhtiötä vastaan, joka omisti miehensä ja tyttärensä menettämisestä vastuussa olevan lentokoneen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Hyvää joulua 🙏🏾🎄🎁

Kobe Bryantin (@kobebryant) jakama viesti 25. joulukuuta 2019 klo 11.20 PST

Lue myös: Jeanine Pirro Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Natalia Diamante Bryantin poikaystävä

Sikäli kuin tiedämme, Natalia Diamante Bryant ei seurustele kenenkään kanssa. Hän on vielä nuori, ja Kobe Bryantin kaltaisen isän kanssa kaikkien mahdollisten on oltava valmiita kohtaamaan hänen uhkaava persoonansa. Natalia Diamante Bryant on innokas 17-vuotias. Kuuluisasta tähtiperheestään huolimatta hän tekee mainetta itselleen.

Bio, varhaiselämä, vanhemmat ja sisarukset

Natalia Diamante Bryant syntyi 19. tammikuuta 2003. Hänen isänsä nimi oli Kobe Bryant ja äiti nimeltä Vanessa Laine Bryant. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen kolme sisartaan ovat Gianna Maria-Onore Bryant (s. 1. toukokuuta 2006), Bianka Bella Bryant (s. 2013) ja Capri Kobe Bryant (s. 2019). Natalie on Joe Bryantin, Pam Bryantin, Stephen Lainen ja Sofia Lainen rakastava lapsenlapsi. Natalian isä on huippukoripalloilija nimeltä Kobe Bryant, ja hänen äitinsä on Vanessa Laine Bryant on tunnettu malli. Hän pelasi lentopalloa Sage Hill High School -joukkueessa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Hyvää äitienpäivää @vanessabryant rakastamme sinua ja kiitämme kaikesta mitä teet perheemme hyväksi. Olet perusta kaikelle, mitä pidämme rakkaana. Rakastan sinua #vauva #leijona #äitikarhu #kuningatarmamba

Kobe Bryantin (@kobebryant) jakama viesti 12. toukokuuta 2019 klo 13.33 PDT

Lue myös: Ashley Strong (meikkitaiteilija) bio, poikaystävä, treffit, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Kerran hänen äitinsä Vanessa Laine Bryant haki 16. joulukuuta 2011 avioeroa 10-vuotiaasta aviomiehestään Kobe Bryantista vedoten sovittamattomiin erimielisyyksiin ja pyysi tyttäriensä yhteishuoltajuutta. Myöhemmin, vuoden 2013 alussa, molemmat ilmoittivat sosiaalisessa mediassa peruneensa avioeron.

Natalia Diamante Bryant Instagramissa

Koben vanhin tytär Natalia täytti 17 vuotta (26. tammikuuta 2020) viikkoa ennen onnettomuutta. Lisäksi Natalalla ei näytä olevan omia julkisia sosiaalisen median tilejä, mutta hänen äitinsä ja isänsä julkaisevat hänestä usein omilla sosiaalisen median tileillään. Kobe kirjoitti 17-vuotissyntymäpäiväänsä tyttärelleen: "Hyvää syntymäpäivää vauvani. Rakastan sinua suunnattomasti. Tulet aina olemaan minun pikku Principessani #17″. Lisäksi hän on aktiivinen Instagramissa ja on kerännyt valtavan seuraajan, yli neljäsataa tuhatta seuraajaa. Hänen valokuvansa paljastavat hänen ihailtavan tyylitajunsa ja kauneutensa. Hän julkaisee toisinaan kuvia perheestään. Nuori tähti onnistuu kuitenkin pitämään henkilökohtaisen elämänsä poissa julkisuudesta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Hyvää syntymäpäivää vauvani. Rakastan sinua suunnattomasti. Tulet aina olemaan pikku Principessani #17

Kobe Bryantin (@kobebryant) jakama viesti 19. tammikuuta 2020 klo 7.19 PST

Lue myös: Michael Jordan (koripalloilija) Nettovarallisuus 2020, Puoliso, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Vartalotilastot, Faktat

Nettovarallisuus

Natalia Diamante Bryantin ensisijainen tulonlähde on hänen urheiluuransa ja varakas perhetaustansa. Tämän teini-ikäisen kauneuskuningattaren nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 700 000 USD. Tällä hetkellä hän on erittäin keskittynyt uraansa.

Natalia Diamante Bryant Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiNatalia Diamante Bryant
NimimerkkiNatalia
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

19. tammikuuta 2003
AmmattiLentopallon pelaaja
KuuluisaHänen isänsä Kobe Bryant ja sisar

Gianna Maria-Onore Bryant kuoli

SyntymäpaikkaLos Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysMonirotuinen
ZodiacKauris
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5' 10"

Senttimetrit: 178 cm

Mittarit: 1,78 m

PainoPaino: 59 kg

Paunaa: 130 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-25-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero7 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Kobe Bryant (koripalloilija)

Äiti: Vanessa Laine Bryant (malli)

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: 1. Gianna Maria-Onore Bryant (s. 1. toukokuuta 2006)

2. Bianka Bella Bryant (s. 2013)

3. Capri Kobe Bryant (s. 2019)

SukulaisetIsovanhemmat: Joe Bryant, Pam Bryant,

Stephen Laine ja Sofia Laine

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystäväEi tunnettu
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusLukio
YliopistoEi tunnettu
KouluSage Hillsin lukio
Suosikki
LempiväriValkoinen
Lempi ruokaMeksikolainen keittiö
Suosikki lomakohdePariisi
HarrastuksetMusiikin kuuntelu, lukeminen, soittaminen ja

katsomassa elokuvia

Rikkaus
NettovarallisuusNoin 700 000 US$
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter, Facebook (ei-aktiivinen)

Natalia Diamante Bryantin faktat

 • Hän ei ole kovin aktiivinen sosiaalisen median alustoillaan.
 • Espanjan kielellä hänen toinen nimensä Diamante tarkoittaa "timantti".
 • Hän ei ole enemmän koripalloihminen.
 • Hän oli koulun lentopallojoukkueessa keskimmäinen hyökkääjä.
 • Hän kehittyi nuorempana ja toisena vuotenaan.
 • Hänen sukulaisiaan ovat Bryant ja Sharia Bryant (Kobe Bryantin sisko).
 • Hänen isänsä latasi hänen pelivideonsa viralliseen Instagram-kahvaansa.
 • Koulutuksensa jälkeen hän opiskeli Yhdysvaltojen parhaassa yksityisessä lukiossa.
 • Hänellä ei ole yksityisiä sosiaalisen median profiileja.
 • Hän on myös lemmikkieläinten ystävä.
 • Hänen äitinsä Vanessa julkaisi viimeksi videon, jossa hän otti tatuoinnin Bryantin ja Giannan kunniaksi.
 • Hän kehottaa myös Yhdysvaltain kongressia hyväksymään Kobe Bryant ja Gianna Bryant Helicopter Safety Act -lain, joka varmistaa, että jokaisella kuusi henkilöä kuljettavalla helikopterilla on tarvittavat turvavarusteet.
 • Vanessa ja hänen tyttärensä Natalia tekivät äskettäin Instagram-tilinsä yksityisiksi, jotta he voivat surra kunnolla.
 • Vanessan tuoreen Instagram-tarinan mukaan heidän sivunsa olivat täynnä Bryant-Gigin valokuvia, videoita ja muokkauksia, mikä vaikeutti heidän suruaan ja eteenpäin siirtymistä.

Lue myös: Rory John Gates (Bill Gatesin poika) Ikä, Wiki, Bio, Pituus, Paino, Perhe, Tyttöystävä, Faktat

Lue myös: Simone Alexandra Johnson (malli) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Sisarukset, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Vanhemmat, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found