Lil Mosey (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Tyttöystävä, Ura, Nettoarvo, Faktat

Lil Mosey on yhdysvaltalainen räppäri, laulaja ja lauluntekijä, joka tunnetaan melodisesta kulkustaan ​​ja hänen elämäänsä mukautetuista sanoituksistaan. Vuonna 2017 hän julkaisi singlensä "Pull Up" ja nousi tähteyteen yhdessä yössä. Lisäksi vuonna 2019 hänen toinen albuminsa Certified Hitmaker oli US Billboard 200 -listan sijalla 12. Laulaja ja kuuluisa tähti Mosey julkaisi uransa korkeimman listan singlen "Blueberry Faygo", joka nousi Billboard Hot -listalla sijalle 9. 100, vuonna 2020. Viritä elämäkerta!

Lil Moseyn ikä

Kuinka vanha on Lil Mosey? Tällä hetkellä hän on 18-vuotias. Hän seisoo a:lla korkeus 5 jalkaa 7 tuumaa korkea. Hän painaa noin 55 kg tai 121 lbs. Hän syntyi 25. tammikuuta 2002 Mountlake Terracessa, Washingtonissa, Yhdysvalloissa.

Lil Mosey Wiki

Ikä: 18 vuotta vanha

Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa

Paino: 55 kg tai 121 lbs

Tyttöystävä: Sinkku

Nettoarvo: 2 miljoonaa dollaria

Syntymämerkki: Kauris

Syntymäaika: 25.1.2002

Koulutus: Valmistunut

Lil Moseyn perhe

Lil Moseyn perhe: Lil Mosey rakastaa perhettään paljon ja samalla hänen perheensä rakastaa häntä. Hän kiittää aina äitiään ja isäänsä kaikesta saamastaan ​​tuesta ja rakkaudesta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Lisäksi vapaa-ajallaan hän viettää mielellään aikaa perheen, sisarusten ja lemmikkikoiran kanssa. Samoin tämän maineen Lil sai kovasta työstään ja omistautumisestaan. Hänen ensimmäinen julkaisunsa "Pull Up" toimi hänen debyyttinsä kaupallisena singlenä.

Lil Moseyn tyttöystävä

Kenen kanssa laulaja Lil Mosey seurustelee tällä hetkellä? 18-vuotias tähti, jonka oikea nimi on Lathan Moses Echols, on tällä hetkellä tavoitettavissa eikä seurustele kenenkään kanssa. Hänen hyvä ulkonäkönsä ja poreileva persoonallisuutensa tuovat hänelle paljon tyttöfaneja. Mutta Lil ei halua siirtää omistautumistaan ​​ja keskittymistään työstään ja laulamisestaan. Hän on saattanut seurustella aiemmin jonkun kanssa, mutta se ei ole julkisesti tiedossa. Hän ei jaa tai paljasta mitään julkisesti henkilökohtaisesta elämästään ja pysyy kaukana mediasta ja julkisuudesta.

Lil Moseyn ura

Vuonna 2017 hänen uransa syntyi ja alkaa saada julkisuuden ja median silmissä. Kuuluisa laulaja Lil latasi ensimmäisen kappaleensa nimeltä "So Bad" vuonna 2016. Sitten hänen suuri taukonsa koitti, kun hänen ensimmäinen kappale "Pull Up" julkaistiin ja toimi hänen debyyttisingleensä. Tämän jälkeen hän julkaisi toisen kaupallisen singlensä "Boof Pack" ja julkaisi myös debyyttistudioalbuminsa nimeltä "Northsbest" vuonna 2018. Hän julkaisi toisen studioalbuminsa "Certified Hitmaker", mutta jostain syystä se julkaistiin uudelleen helmikuussa. 7. 2020 singlen ”Blueberry Faygo” julkaisun myötä. Myöhemmin kappale nappasi Billboard Hot 100 -listan korkeimman kappaleensa sijoittuen sijalle 9 ja nousi hyvin kansainvälisesti. Lil Mosey julkaisi singlen ”Back at It”, jossa on mukana Lil Baby, 26. kesäkuuta 2020. Se ilmestyy Certified Hitmakerin tulevassa deluxe-versiossa.

Lil Mosey Net Worth

Kuinka paljon Lil Moseyn nettovarallisuus on? Hänen omaisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria. Laulaminen ja hänen YouTube-kanavansa on hänen ensisijainen tulonsa.

Lil Moseyn faktat

  • Hän on jo ollut osana vuoden 2019 XXL Freshman -luokkaa.
  • Lil Mosey liukuu läpi Lil Babyn kanssa uudella singlellään "Back At It".
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  • Hän on myös tatuointien ystävä ja hän on merkinnyt vartaloonsa useita tatuointeja.
  • Hänen rinnassaan on tatuointi, jossa lukee "Luojan kiitos" ja oikeassa käsivarressa "Uskollisuus".
  • Hän ylläpitää myös omaa YouTube-kanavaansa.
  • Hän kiersi Juice WRLD:n ja YBN Cordaen kanssa The WRLD Domination Tourilla vuonna 2018.
  • Hän on runsas lemmikkiystävä.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found