Milo Manheim (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Milo Manheim on tunnettu amerikkalainen näyttelijä ja sosiaalisen median tähti. Hän mainostettiin tähteeksi pääroolistaan ​​Zedinä Disney Channel -elokuvassa Zombies ja sen jatko-osassa Zombies 2. Hän sijoittui toiseksi Tanssii tähtien kanssa -sarjan kaudella 27 vuonna 2018. Viritä biografiaa ja tutustu lisää Milo Manheimin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, perheestä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Milo Manheim Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Milo Manheim? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 7,5 US.

Milo Manheimin ikä

Kuinka vanha on Milo Manheim? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. maaliskuuta 2001. Tällä hetkellä hän on 19-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Milo Manheimin tyttöystävä

Kuka on Milo Manheimin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Brady Noon (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Milo ManheimWiki/Bio
Oikea nimiMilo Manheim
NimimerkkiMilo
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä6. maaliskuuta 2001
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 36-29-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Milo Manheimin perhe

Manheim syntyi ja kasvoi Venetsiassa, Los Angelesissa Kaliforniassa. Hänen äitinsä nimi on Camryn Manheim, joka on näyttelijä ja isä entinen malli nimeltä Jeffrey Brezovar. Hän on juutalainen ja hänellä oli bar mitzva maallisessa juutalaisyhteisökoulussa.

Milo Manheimin nettoarvo

Mikä on Milo Manheimin nettoarvo? 11. syyskuuta 2018 Manheim julkistettiin yhdeksi julkkiksista, joka kilpailee Tanssii tähtien kanssa -sarjan kaudella 27. Hän harjoittaa uraa näyttelijänä ja mallina. Hän yleistyi yhdellä varhaisimmista videoistaan. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin miljoona dollaria (USD).

Lue myös: Diego Velazquez (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Milo Manheimin ura

Manheimin näyttelijänura alkoi kuuden vuoden iässä paikallisessa koulun jälkeisessä ohjelmassa Culver Cityssä. Vuodesta 2008 lähtien hän näytteli 20 eri musikaalissa Liza Monjauze Productionsin kanssa. Vuonna 2009 hän esiintyi äitinsä rinnalla kolminkertaisena vieraana CBS-televisiosarjassa Ghost Whisperer. Vuonna 2017 Manheim voitti "Best Leading Actor" -palkinnon vuoden 2017 New York Musical Theatre -festivaaleilla roolistaan ​​musikaalissa "Generation Me". Tämän jälkeen hän sai pääroolin Disney Channelin televisioelokuvassa Zombies, joka sai ensi-iltansa 16. helmikuuta 2018. Hänen parinsa oli ammattitanssija Witney Carson.

Milo Manheim Faktat

 1. Wiki & Bio: Hän on hyvin lähellä äitiään ja jakoi usein kuvia äitinsä kanssa sosiaalisessa mediassa.
 2. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole julkisesti tiedossa.
 3. Hänellä on myös sisaruksia.
 4. 11. syyskuuta 2018 Manheim julkistettiin yhdeksi julkkiksista, joka kilpailee Tanssii tähtien kanssa -sarjan kaudella 27.
 5. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja rakastaa vuorovaikutusta fanien kanssa.
 6. Valkoinen on hänen lempivärinsä.
 7. 19. marraskuuta 2018 Manheim ja Carson sijoittuivat kilpailun toiseksi häviten radiopersoonallisuudelle Bobby Bonesille.
 8. 11. helmikuuta 2019 ilmoitettiin, että Zombiesin jatko-osa oli aloitettu tuotantoon. Manheim toisti roolinsa Zedinä Zombies 2 -elokuvassa, joka sai ensi-iltansa 14.2.2020.
 9. Hän rakastaa koripallon pelaamista.
 10. Hänen harrastuksiaan ovat kitaransoitto ja tanssiminen.
 11. Hän rakastaa pesäpallon pelaamista vapaa-ajallaan.
 12. Hän jakoi suosikkivälipaloja ja -mausteita TikTokissa, joka on ylittänyt siellä miljoonan seuraajamäärän.

Lue myös: Chance Hurstfield (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, perhe, tyttöystävä, nettoarvo: 5 faktaa hänestä

Uusimmat viestit