Austin Mahone (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Austin Mahone on yhdysvaltalainen laulaja ja lauluntekijä. Mahone saavutti suosion esittämällä covereita popkappaleista YouTubessa. Hän mainostettiin tähteydelle "Justin Bieberin toiseksi tulemiseksi". Hänellä on miljoonia seuraajia Instagramissa ja yli 9 miljoonaa seuraajaa Twitterissä. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Austin Mahonen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Austin Mahone Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Austin Mahone? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 132 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Austin Mahonen ikä

Kuinka vanha on Austin Mahone? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. huhtikuuta 1996. Tällä hetkellä hän on 24-vuotias. Hänen horoskooppi on Oinas. Hän syntyi San Antoniossa, TX. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Austin Mahonen perhe

Austin Mahonen äidin nimi on Michele Lee ja isän nimi on Charles Edgar Mahone. Hänen isänsä kuoli hänen ollessaan puolitoistavuotias, ja hänet kasvatti hänen yksinhuoltajaäitinsä. Mahone on syntyperää englantia, ranskaa, saksaa ja slovakkia. Koulutukseltaan hän kävi Lady Bird Johnson High Schoolia San Antoniossa, mutta jätti koulunsa fuksivuoden jälkeen ja sai kotiopetusta isoäitinsä talossa.

Austin Mahonen tyttöystävä

Kuka on Austin Mahonen tyttöystävä? Hän seurusteli lyhyesti kuubalais-amerikkalaisen laulajan Camila Cabellon kanssa vuonna 2014. Hän seurusteli myös räppäri Becky G.

Lue myös: Rob Giles (laulaja) Nettovarallisuus, Palkka, Vaimo, Bio, Ura, Wiki, Lapset, Ura, Koulutus, Faktat

Austin Mahone Wiki

Austin MahoneWiki/Bio
Oikea nimiAustin Harris Mahone
NimimerkkiAustin Mahone
Kuuluisa AsPop-laulaja
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä4. huhtikuuta 1996
SyntymäpaikkaSan Antonio, TX
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 60 kg (132 lbs)
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Austin Mahone nettoarvo

Mikä on Austin Mahonen nettovarallisuus? Laulu on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän aloitti uransa julkaisemalla videoita YouTubessa kesäkuussa 2010. Hänen nettovarallisuutensa on noin 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Austin Mahonen ura

Austin Mahone julkaisi itsenäisesti ensimmäisen singlensä "11:11" iTunesille vuonna 2012. Hän esiintyi Becky G:n kappaleessa "Magik 2.0" vuonna 2013. Vuonna 2015 hän jatkoi itsenäisesti uuden musiikin julkaisemista faneilleen. . Mahone julkaisi uuden singlensä "Why Don't We" vuonna 2019. Hän ilmoitti myös julkaisevansa uuden singlen nimeltä "Summer Love", joka on määrä julkaista 16.10.2020.

Lue myös: Shawn Mendes (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Austin Mahonen tosiasiat

  1. Austin Mahone esitti "Lady" Pitbull's New Year's Revolution -elokuvassa.
  2. Maaliskuun 2017 lopussa hän esiintyi POPSPRING Japanissa Hot 100 -kappaleella ”Dirty Work”, joka nousi sijalle 1.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  4. Hänen yhteistyönsä "Lady" Pitbullin kanssa ja "Creatures of the Night" Hardwellin kanssa saavutti Billboardin US Dance Club Songs -listan sijan 1.
  5. Musta on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Lizzo (laulaja) Nettovarallisuus, Poikaystävä, Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found