Lewis Howes (yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Faktat, Lainaukset

Kuka on Lewis Howes? Hän on amerikkalainen yrittäjä, urheilija ja podcast-isäntä. Tämän lisäksi hän perusti useita usean miljoonan dollarin yrityksiä, mukaan lukien SportsNetworker, Inspired Marketing ja Sports Executives Association. Hän on pelannut myös New York Team Handball Clubissa sekä Yhdysvaltain miesten käsipallomaajoukkueessa. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Lewis Howesin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, nettovarallisuudesta, tyttöystävästä, perheestä, faktoista ja monista muista lainauksista hänestä!

Lewis Howes Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Lewis Howes on? Hän seisoo 6 jalkaa 3 pitkänä tai muuten 1,93 metrin tai 193 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on vaaleanruskeat silmät ja mustat hiukset.

Lewis Howesin ikä

Kuinka vanha on Lewis Howes? Hän syntyi 16. maaliskuuta 1983 Delawaressa, OH:ssa. Tällä hetkellä hän on 37-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kalat. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lewis HowesWiki/Bio
Oikea nimiLewis Howes
NimimerkkiLewis
Kuuluisa AsYrittäjä
Ikä37-vuotias
Syntymäpäivä16. maaliskuuta 1983
SyntymäpaikkaDelaware, OH
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 6 jalkaa 3 tuumaa
Painonoin 68 kg (149 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 21 miljoonaa dollaria (USD)

Lewis Howesin nettoarvo

Mikä on Lewis Howesin nettovarallisuus? Hän on haastatellut muita yrittäjiä, kuten Timothy Sykesiä, podcastissaan The School of Greatness. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 21 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Lewis Howesista

 1. Perhe: Hänen isänsä ja äitinsä tiedot eivät ole julkisia. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen vanhempi veljensä on jazzmuusikko ja opettaja Christian Howes.
 2. Koulutukseltaan hän osallistui Principia Collegeen sekä Capital Universityyn.
 3. Hän pelasi Arena Football Leaguessa ennen kuin rannevamma suistui hänen jalkapallouransa.
 4. Hän asetti NCAA:n ennätyksen useimpien vastaanotettujen jaardien määrässä yhdessä pelissä. Hän nappasi 418 jaardia Martin Lutherin yliopistoa vastaan.
 5. Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään.
 6. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 7. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tunneta. Hän ei ole romanttisesti sidoksissa näinä hetkinä.
 8. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 9. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
 10. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.

Lewis Howesin lainaukset

 1. Hän uskoo: "Elämäsi onnellisuus riippuu ajatustesi laadusta, suhteistasi, tarkoituksestasi ja kyvystäsi hyväksyä ja rakastaa itseäsi. Muista, että vaikein osa on rakastaa itseäsi, joten varmista, että parannat menneisyyden, annat itsellesi anteeksi ja älä ajattele asioita liikaa, niin kaikki tulee hyvin."
 2. Älä lyö itseäsi niin paljon. Aiot pilata elämäsi ja tappaa jokaisen unelman, jos jatkat itsesi vihaamista sisältä. Opi rakastamaan itseäsi ja tästä maailmasta tulee paljon nautinnollisempi. ⁣
 3. Paranna menneisyytesi. Kun pidät kiinni kiusaajien, sinua hyväkseen käyttäneiden ihmisten jne. vihasta, se vain satuttaa sinua enemmän. Opi parantumaan ja löydä rauha sisältä. Tämä on yksi suurimmista saavutuksistasi!
 4. Älä koskaan anna ihmisten estää sinua hakemasta sitä, mitä haluat. Eläminen muiden miellyttämiseksi jättää sinulle paljon katumusta. Älä vanhene tällä tavalla, vaan elä elämäsi ehdoillasi. ⁣
 5. Päästä irti suhteista, kun tiedät, että ne eivät ole sopusoinnussa elämäsi kanssa ja unelmiesi kanssa. Planeetalla on 7 miljardia ihmistä, sinun ei tarvitse olla ystäviä kaikkien kanssa, ja on uskomattomia ihmisiä, jotka ovat mahtavia cheerleadereita myrkyllisten unien tappajien sijaan. ⁣
 6. Terveytesi ja ajattelutapasi ovat suurin voimavarasi. Opi pitämään huolta molemmista niin paljon kuin voit, sillä loppujen lopuksi elämäsi laatu perustuu terveen mielen ja kehon laatuun. ⁣
 7. Ole kiltti muille ja tee parhaasi palvellaksesi. Maailmassa on paljon tuskaa ja vihaa. Älä anna sen viedä sinulta iloasi. Löydä merkitys kaikessa ja etsi pieniä hetkiä, jotka vaikuttavat pysyvästi ihmisten elämään päivittäin. ⁣
 8. Ystäväni Les Brown sanoi: "Hautausmaa on rikkain paikka maan päällä, koska täältä löydät kaikki toiveet ja unelmat, jotka eivät koskaan toteutuneet, kirjat, joita ei koskaan kirjoitettu, laulut, joita ei koskaan laulettu, keksinnöt. joita ei koskaan jaettu, parannuskeinoja, joita ei koskaan löydetty, kaikki siksi, että joku pelkäsi ottaa ensimmäistä askelta, pysyä ongelman kanssa tai päättänyt toteuttaa unelmansa.”⁣ Siksi uskon yhden suurimmista rikoksistamme. voi sitoutua menemään nukkumaan ilman unta ja heräämään ilman tarkoitusta. Tämä ei ole helppo tehtävä. Ja kuvittelen kirjoittavani jotain 20 vuoden kuluttua, kun katson taaksepäin kuvaa itsestäni tältä päivältä. Aina oppii ja kasvaa jatkuvasti.

Lue myös: Lalania Hudson Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit